- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Cidden onlarda yok:)Var, dedigim uzun boylu. Kalabalık resimde degil altta iki resim daha var. Orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden onlarda yok:)Var, dedigim uzun boylu. Kalabalık resimde degil altta iki resim daha var. Orda
İyiyim canım çok şükürHosbuldum abla iyiyim sen nasilsin
Diger resimde kaç kişi var. Kim bilir hangisiCidden onlarda yok:)
Var, dedigim uzun boylu. Kalabal
Hani yoktu topluda abla çuvalladın vallaha gördünüzmü kızlar azönce toplu fotoda yok demiştiYok ya niye uzaklaştırayım toplu resimde var ama diğerlerinde yok
Keşke sizin için çektirseymişDiger resimde kaç kişi var. Kim bilir hangisi
Yok valla kimden bulsam otlaniyorum ayin 25ne kadar böyleCanfeb i bu hafta listeye aldim ama burdan takima gelmiyor ,netim yok dedi burda ajanlik peşinde
Vallahi emin değilim çok kalabalık seçilmiyor.Ama gördüm gibi:)Hani yoktu topluda abla çuvalladın vallaha gördünüzmü kızlar azönce toplu fotoda yok demişti
Baş harfi deeeee MYok ya niye uzaklaştırayım toplu resimde var ama diğerlerinde yok
Onu bilmek zor değil :)Baş harfi deeeee M
Tamam o zaman arada takıma da ugraYok valla kimden bulsam otlaniyorum ayin 25ne kadar böyle
Abla yukarda yanında bi bayan var onlarmı yoksa kız de zaten seçilmiyor bişey olmazVallahi emin değilim çok kalabalık seçilmiyor.Ama gördüm gibi:)
Netim gelince konuşalım bunuOnu bilmek zor değil :)
Kocalarımızı çağırmıştı. Birimizin ki gitseydi, tanışma şansı olacaktıKeşke sizin için çektirseymiş
Tamm canımTamam o zaman arada takıma da ugra
TamamNetim gelince konuşalım bunu
TamamNetim gelince konuşalım bunu
Rahat sığarım mı diyorsunBenim tuvalteim geniş bir kerem Blue_Peri
Benimki saati uymadi gidecektiKocalarımızı çağırmıştı. Birimizin ki gitseydi, tanışma şansı olacaktı
Canfeb en yakındı yollasaydıKocalarımızı çağırmıştı. Birimizin ki gitseydi, tanışma şansı olacaktı
Benimkini yollasaydim keske gelince de direk UİCanfeb en yakındı yollasaydı