- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.333
O bir oyuncu fotosu sanırımNevroş kendi resmi profildeki değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bir oyuncu fotosu sanırımNevroş kendi resmi profildeki değil mi
Kaçıncı kez geçtim hep uzun boylulara baktım hatta isabeli aradı gözlerim belki yanindadir diyeHiçbiri değil boşa bakmayın
Yok boşa bakmayın:)Kaçıncı kez geçtim hep uzun boylulara baktım hatta isabeli aradı gözlerim belki yanindadir diye
Altta ikinci resimde ki kırmızı kareli montlu, gözünde gözlük var. O değil miHiçbiri değil boşa bakmayın
TamamYok boşa bakmayın:)
Yemiş gibimi yapalım yani sankim yaklaştık taa uzaklaştırılmaya çalışılıyoruz gibiHiçbiri değil boşa bakmayın
Wc den mi yazıyorsun kızBen kaçtım WC de anam ağladı herkes çaya bekliyor
Canfeb i bu hafta listeye aldim ama burdan takima gelmiyor ,netim yok dedi burda ajanlik peşindeŞimdi farkettim güncel hedef var
Çok uzun boylu biri var mı ben göremedim:)Altta ikinci resimde ki kırmızı kareli montlu, gözünde gözlük var. O değil mi
Bencede öyleYemiş gibimi yapalım yani sankim yaklaştık taa uzaklaştırılmaya çalışılıyoruz gibi
Onu bende dedim deeelmiş bilmem artık nekadar değilAltta ikinci resimde ki kırmızı kareli montlu, gözünde gözlük var. O değil mi
Yok ya niye uzaklaştırayım toplu resimde var ama diğerlerinde yokYemiş gibimi yapalım yani sankim yaklaştık taa uzaklaştırılmaya çalışılıyoruz gibi
Hoşgeldin canım nasılsınIyi akşamlar
Var, dedigim uzun boylu. Kalabalık resimde degil altta iki resim daha var. OrdaÇok uzun boylu biri var mı ben göremedim:)
Çarpılacan çık ordanBen kaçtım WC de anam ağladı herkes çaya bekliyor
Hosbuldum abla iyiyim sen nasilsinHoşgeldin canım nasılsın