Oğlan dayıya çekermiş yandın o zaman:)Ergenlikleri falan dayilarina cekerse batarim:)))buyuyunce ceksinler ama kardesim anneme cok duskundur:)ben de duskunum ama ben duygularimi pek belli edemem:))
Benim oğlum kardeşime benziyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan dayıya çekermiş yandın o zaman:)Ergenlikleri falan dayilarina cekerse batarim:)))buyuyunce ceksinler ama kardesim anneme cok duskundur:)ben de duskunum ama ben duygularimi pek belli edemem:))
O zaman bittim ben:))Oğlan dayıya çekermiş yandın o zaman:)
Benim oğlum kardeşime benziyor:)
Aynen öyle canım çok çocuk ilerisi için çok iyi oluyor:)En guzel zamanlari buyuyunce olacak ama:)cok cocukli aile olucaz insallah:)birisi gider birisi gelir:)biz iki kardesiz ben evlendim kardesim Turkiyede yasiyor annem cok yalniz kaliyor keske biz de 4-5 kardes olsaydik diyorum bazen
Hepsi benzemez ya:)O zaman bittim ben:))
Ne guzel:)kac kiz kac erkek?Aynen öyle canım çok çocuk ilerisi için çok iyi oluyor:)
Biz dört kardeşiz:)
Aslında 5-6 olsak daha güzel olurdu:)
İnsallah:)baba tarafi da pek guzel ergenlik gecirmis sayilmaz ama:))))Hepsi benzemez ya:)
2 kız 2 erkek canım ben 2 numarayım:)Ne guzel:)kac kiz kac erkek?
Siz sıkıntı yaşamazsınız inşaallah:)İnsallah:)baba tarafi da pek guzel ergenlik gecirmis sayilmaz ama:))))
Ah ne guzel denk gelmis oyle :))2 kız 2 erkek canım ben 2 numarayım:)
Aynen annem sırayı bozmamış:)Ah ne guzel denk gelmis oyle :))
Merhaba canım nasılsın
Ayyy kalp kalbe karsiMerhabalar , çok özledim ben burada yemek yapmayı
bizde bir gün oluyor genelde yılbaşı akşamı eşim olamayacak mis :/Nevo yilbasi tatiliniz kac gun?
hangisi o bana benzeyen miBana hic guzel degil vallaaslinda digerleri fena degil oynuyolar ucuzlerden birisi cok yaramaz tek basina yetiyor bana
Benim oğlanlar öyle büyüğe kaliteli guzel aliyorim küçük te giyiyor ama aynı anda hepsine almak zor olurİkizlerden biliyorum canım:)Yani çocukların arasında yaş farkı olunca ayrı zamanlarda alacaklarını alabiliyorsun.Ama yaş aynı olunca aynı anda almak zorundayız:)
Mesela bir kazak 100 tl ama çarpı iki olunca bir düşünüyorsun ama küçüğe alınca ya iyiymiş diyoruz:)
Şükür bu güne iyiyim sen nasılsın
Nasılsın miniğim
Çok şükür bende iyiyimŞükür bu güne iyiyim sen nasılsın