alistiniz mi yeni hayatiniza :)Öyle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alistiniz mi yeni hayatiniza :)Öyle canım
Iyi etmissiniz biraz hatublarda dinlenirYok canım mola verdik:)
Seneye merakla bekliyom yimeganiii.Şimdi biz 2020 de mi yarışma yapacağız Daha 1 sene var
onunla ilgili bi esprim vardi kucukkenŞimdi biz 2020 de mi yarışma yapacağız Daha 1 sene var
Çalışmalara devam ediyorum, merak etmeyinSeneye merakla bekliyom yimeganiii.
Nedir,,, nedir?onunla ilgili bi esprim vardi kucukken
Ee biraz dinlen tabeq parmaklar dinlensinki zihinde daha guzel seyler ortaya çıkarasınÇalışmalara devam ediyorum, merak etmeyin
cisimi tutardim saat 12yi gecip sonraki yıla geçince anne baak bir yıl cisimi tuttum sende yapabilir misin derdimNedir,,, nedir?
Ee biraz dinlen tabeq parmaklar dinlensinki zihinde daha guzel seyler ortaya çıkarasın
cisimi tutardim saat 12yi gecip sonraki yıla geçince anne baak bir yıl cisimi tuttum sende yapabilir misin derdim
Ee biraz dinlen tabeq parmaklar dinlensinki zihinde daha guzel seyler ortaya çıkarasın
cisimi tutardim saat 12yi gecip sonraki yıla geçince anne baak bir yıl cisimi tuttum sende yapabilir misin derdim
Alıştık canım:)alistiniz mi yeni hayatiniza :)
Öyle canım sağolIyi etmissiniz biraz hatublarda dinlenir
zamanla sakinlersiniz :)Alıştık canım:)
Ama hep bir koşturma halindeyiz:)
Insallah canim bende çalışıyorum ama denerim bi şansımi. Gorsel açıdan kaybediyom biraz.
Sende katıl, bekliyoruz yeni kategori de :)
Çocukların hayal dünyası başka oluyor ya
Nasılsın canım?zamanla sakinlersiniz :)
İnşaallah:)zamanla sakinlersiniz :)
iyisim sagol :) siz nasilsiniz önceki gunlere göre daha iyiyim :)Nasılsın canım?
Keyfin yok sanırım
iyisim sagol :) siz nasilsiniz önceki gunlere göre daha iyiyim :)
Hayırlı geceler