Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:)
Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)
Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)

Laftan anlamıyor benim oglan 😂
Dik baş, babası gibi :olamaz:

Bugün o kadar çok yedim ki aklıma sen geldin :KK70: eve geldim tartıldım icim rahatladu yarın spora devam :KK49:
Ahahahah ye ye benim yerme de ye :KK70: ben bugun fazla olur diye yemediğim cantıgın derdindeyim ve pişmanım :KK70:

ben yeni başladım kaçamak yapamam 😭😭😭😭

Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)

Laftan anlamıyor benim oglan 😂
Dik baş, babası gibi :olamaz:
Taze seviyor canım oda sabah zor:)
Geçen poğaça yaptım geceden sabah pişirdim onuda sıcakken yedi sonra okulda 1 tane yemiş:)Orjinal bir çocuk:)
Erkekler hep öyle:)

Ya canım bayatlamıyor ama o sıcak istiyor oda ne mümkün:KK70:
Ama tarif alabiliirm:)
Abla fırına at aynı olur yA ben gecende 3 ölçü yaptım bundan görümceme gene istiyo atıyo buzluga hastaneye giderken götürüyo diyo orda aldıklarım midemi yakıyo bu cok güzel diye :) tarifi özelden atsam olur mu poğacalar kategorisi gelince bunu yapmak istiyorum cünkü Harika bi tarif

Abla fırına at aynı olur yA ben gecende 3 ölçü yaptım bundan görümceme gene istiyo atıyo buzluga hastaneye giderken götürüyo diyo orda aldıklarım midemi yakıyo bu cok güzel diye :) tarifi özelden atsam olur mu poğacalar kategorisi gelince bunu yapmak istiyorum cünkü Harika bi tarif
Tabi ki canım alayım:)Sen at bakayım farklı mı:)

X