- 2 Aralık 2015
- 31.495
- 105.093
Çok güzel hareketlerin bastır şefini izlediniz mi,birden aklıma geldi,çok güldüm.Mastercahef te dün mantı yapmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel hareketlerin bastır şefini izlediniz mi,birden aklıma geldi,çok güldüm.Mastercahef te dün mantı yapmışlar
HeeeçBi de Kazen begenmiyo
O da herşeye kızıyorZaten kizgin sey etme
İzlemedimyAAA izliyeyimÇok güzel hareketlerin bastır şefini izlediniz mi,birden aklıma geldi,çok güldüm.
Ne guzel etrafi toprak dolu git agac ek gul sula stresini alsin dimi amaO da herşeye kızıyor
İtalyan sefe bayildimÇok güzel hareketlerin bastır şefini izlediniz mi,birden aklıma geldi,çok güldüm.
Mantının her halini yaptılar.Mastercahef te dün mantı yapmışlar
Onu balığa gönderse İSABEL yenge,çaktırmadan bildirim gönderseNe guzel etrafi toprak dolu git agac ek gul sula stresini alsin dimi ama
Zaten liz o bildirim gidecek dese tamam derbize kizdigina bakmayinOnu balığa gönderse İSABEL yenge,çaktırmadan bildirim gönderse
Anam bir de balık tutamayıp sinirleniyormuş
Az değilsin heOnu balığa gönderse İSABEL yenge,çaktırmadan bildirim gönderse
Anam bir de balık tutamayıp sinirleniyormuş
Ben şuan izliyorumMantının her halini yaptılar.
Sinop mantısı
Kayseri mantısı
Hıngel
Tepsi mantısı
En sonda yağ mantısı yaptılar
Yani sen Kazene ne demek istiyorsun ,k ile başlayan k ile biten şey mi demek istiyorsun?Zaten liz o bildirim gidecek dese tamam derbize kizdigina bakmayin
Var ya, sıkıp yağda kızartıyorsun. Uzerine sarımsaklı yoğurtBen şuan izliyorum
Hıngal yapıyorlar şuan yağ mantısı ne öyle mantımı var gi
Yani sen Kazene ne demek istiyorsun ,k ile başlayan k ile biten şey mi demek istiyorsun?
esinin sozune deger veriyor diyelim biz onaYani sen Kazene ne demek istiyorsun ,k ile başlayan k ile biten şey mi demek istiyorsun?
VaaaaVar ya, sıkıp yağda kızartıyorsun. Uzerine sarımsaklı yoğurt Eki Görüntüle 2559669
Diskalifiye ettirecek beni