- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.100
- 698
Limon sık iç inşallah iltihap olmazBoğazım çok acıyoya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limon sık iç inşallah iltihap olmazBoğazım çok acıyoya
İlaç aldım şimdi yarın içeyim bari kuzum. Havalar soğudu etkiliyo hemenHemen ihlamur yap iç, soğuk mu aldın acaba
Balkonda uğraştı ya mantı için üsümusturHemen ihlamur yap iç, soğuk mu aldın acaba
Genelde turşu yerim sirke falan da varya ondaLimon sık iç inşallah iltihap olmaz
Yaaaa minikyaaaBalkonda uğraştı ya mantı için üsümustur
Bademcik mi var sende de, bende gelemiyorum soguga benim sisiyor bogazimİlaç aldım şimdi yarın içeyim bari kuzum. Havalar soğudu etkiliyo hemen
Aman çok dikkat edin sizde
Hava sicak degil miydiBalkonda uğraştı ya mantı için üsümustur
Biz batidayiz o Konya'daHava sicak degil miydi
Ben batıdayım diye mi soğuk hava yoktu hiç, anca 3 gündür soğudu hava
Yok kuzum bademcik alındı benim ama ara ara olurum böyle ama yine şükür bademciklerim alınmadan önce çok daha fazla oluyordum bundan daha kötüsü.Bademcik mi var sende de, bende gelemiyorum soguga benim sisiyor bogazim
Batının neresi bağcımBiz batidayiz o Konya'da
Manisa dolaylar :))Batının neresi bağcım
Ben üniversite de eskisehirdeydim çok gezme fırsatım oldu, orası ankara konya felaket soğuk geldi bana , kuru soğuk gibiBiz batidayiz o Konya'da
Evet ayazı kötüymüş ://Ben üniversite de eskisehirdeydim çok gezme fırsatım oldu, orası ankara konya felaket soğuk geldi bana , kuru soğuk gibi
Yok kuzum bademcik alındı benim ama ara ara olurum böyle ama yine şükür bademciklerim alınmadan önce çok daha fazla oluyordum bundan daha kötüsü.
Vala geceleri falan serin olabiliyor uyurken falan çok dikkat et sende Kuzum
Aman dikkat etSoğuk su içmem, temmuz ağustos hariç dondurma yiyemem. Çok felaket bir şey. Korkumdan aldirmamistimda. Aldırınca boğaz çok koruyor demişti yengem
sıcakmı olur o tarafManisa dolaylar :))
Aynen kuzu kuru soğuk fena oluyorEvet ayazı kötüymüş ://
Valla ben arada sırada oluyorum böyle öncekine bakınca bu çok iyi ama benim diğer erkek kardesimde oldu ameliyat ama o hala çok hasta olur boğazından.yani kişiden kişiyemi bünyeyemi bağlı nedir bilemiyorum kuzu.Soğuk su içmem, temmuz ağustos hariç dondurma yiyemem. Çok felaket bir şey. Korkumdan aldirmamistimda. Aldırınca boğaz çok koruyor demişti yengem
Benim bulunduğum yer ortalama sıcaklığın altında biraz serin yerindeyim ama genelde sıcak olur :))sıcakmı olur o taraf
Aynen kuzu kuru soğuk fena oluyor
Valla ben arada sırada oluyorum böyle öncekine bakınca bu çok iyi ama benim diğer erkek kardesimde oldu ameliyat ama o hala çok hasta olur boğazından.yani kişiden kişiyemi bünyeyemi bağlı nedir bilemiyorum kuzu.
Blue_Peri boğazım dedin 1 oy geldi, gribin de bakayım gelecek mi oy
Allah müstakını versin emiBlue_Peri boğazım dedin 1 oy geldi, gribin de bakayım gelecek mi oy