• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Hemen ihlamur yap iç, soğuk mu aldın acaba o_O
İlaç aldım şimdi yarın içeyim bari kuzum. Havalar soğudu etkiliyo hemen
Aman çok dikkat edin sizde

Bademcik mi var sende de, bende gelemiyorum soguga benim sisiyor bogazim 🙄
Yok kuzum bademcik alındı benim ama ara ara olurum böyle ama yine şükür bademciklerim alınmadan önce çok daha fazla oluyordum bundan daha kötüsü.
Vala geceleri falan serin olabiliyor uyurken falan çok dikkat et sende Kuzum

Ben üniversite de eskisehirdeydim çok gezme fırsatım oldu, orası ankara konya felaket soğuk geldi bana , kuru soğuk gibi:deli:
Evet ayazı kötüymüş ://

Yok kuzum bademcik alındı benim ama ara ara olurum böyle ama yine şükür bademciklerim alınmadan önce çok daha fazla oluyordum bundan daha kötüsü.
Vala geceleri falan serin olabiliyor uyurken falan çok dikkat et sende Kuzum

Soğuk su içmem, temmuz ağustos hariç dondurma yiyemem. Çok felaket bir şey. Korkumdan aldirmamistimda. Aldırınca boğaz çok koruyor demişti yengem🤦‍♀️

Soğuk su içmem, temmuz ağustos hariç dondurma yiyemem. Çok felaket bir şey. Korkumdan aldirmamistimda. Aldırınca boğaz çok koruyor demişti yengem🤦‍♀️
Aman dikkat et

Manisa dolaylar :))
😍sıcakmı olur o taraf
Evet ayazı kötüymüş ://
Aynen kuzu kuru soğuk fena oluyor
Valla ben arada sırada oluyorum böyle öncekine bakınca bu çok iyi ama benim diğer erkek kardesimde oldu ameliyat ama o hala çok hasta olur boğazından.yani kişiden kişiyemi bünyeyemi bağlı nedir bilemiyorum kuzu.

😍sıcakmı olur o taraf

Aynen kuzu kuru soğuk fena oluyor

Valla ben arada sırada oluyorum böyle öncekine bakınca bu çok iyi ama benim diğer erkek kardesimde oldu ameliyat ama o hala çok hasta olur boğazından.yani kişiden kişiyemi bünyeyemi bağlı nedir bilemiyorum kuzu.
Benim bulunduğum yer ortalama sıcaklığın altında biraz serin yerindeyim ama genelde sıcak olur :))

Back