Yöresel yemek tariflerimizi paylaşalım

Yemeklere yeni bir sayfa açıyoruz :hamarat:bende
Kuru fasulye
Pilav
Turşu
Turp salatası
Yoğurt
Olacak inşallah. Brokoli çorbam da vardı belki onu da ısıtırım. Tatlı yapamıyorum epeydir Allah'ını seven üzerime brovni atsin

Yemeklere yeni bir sayfa açıyoruz :hamarat:bende
Kuru fasulye
Pilav
Turşu
Turp salatası
Yoğurt
Olacak inşallah. Brokoli çorbam da vardı belki onu da ısıtırım. Tatlı yapamıyorum epeydir Allah'ını seven üzerime brovni atsin
Ayyy bende bayadir yapıyorum immmmm.

Hala yemeğim yok :KK47:
Gidim hazır mantı falan yapım bugün :)
Bu arada kuru fasulye en bı sevdiğim ❤️
Hazır mantı da olur. Benim bir mantici var hep ordan alır zor zamanlarda pisiririm. Ama hafta arasi yapamıyorum malum eşim iş yerine yemek götürüyor sarımsaklı sarımsaklı olmaz :)

Hazır mantı da olur. Benim bir mantici var hep ordan alır zor zamanlarda pisiririm. Ama hafta arasi yapamıyorum malum eşim iş yerine yemek götürüyor sarımsaklı sarımsaklı olmaz :)
Bende hep akşam yapiyorum bolca sarımsaklı yiyip bı kendimize kkokalim :) ama valla dısardayık bı de yedik geldik bişey yapamadım yorgunluktan

Anı gelişen bir kararla pisirmistim fasulyeyi akşamdan islatma fırsatım olmadı ben de direkt hasladim. Daha güzel oldu sanki niyeyse :KK53:
Aman olede okuyor islakmak sart değil bende birnpaket islatip suzup sabah buzdolabi posetlere koyup ole cikarrim misafir gelince iyi oluyor.

Back
X