Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Eveeett bir sonraki kategoriyi bekleyelimm inşallah şerbetli tatlılar olurrr :KK45:
Kız sen niye ikide bir oylama arifesinde grileşiyorsun? Kaç kategoridir içimden ben de aynı kategoriyi geçiriyorum ama olmuyor :KK48:

Teste 12 gün var canım, transferim yapıldı. Mecburiyetten yokum :KK19:
Ellerine sağlık bacım, yemiş kadar oldum.:KK68::KK15:
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin abla:dua:

Kız sen niye ikide bir oylama arifesinde grileşiyorsun? Kaç kategoridir içimden ben de aynı kategoriyi geçiriyorum ama olmuyor :KK48:

İnşaallah güzel haberlerle gelirsin abla:dua:
Bilmiyorumki ama bu sefer çok ucuz gittim istemsiz oldu ee sonra noldu dedim birine geyikmiş oda :KK70:

Hepsi birbirinden güzel
Ellerinize sağlık
Ama sunum olarak
İlk çorbayı çok beğendim
Ekmeğin içinde çok güzel sunum
Başarılar dilerim herkese
:KK9::KK9:
Çok teşekkür ederim canım :KK68:
Ekmegin icindeki corbaya bayildim yaa. Cok guzel olmus :) Hepinizin ellerine saglkk
Çok teşekkür ederim :KK200:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet oylar aldı başını gidiyor :halay::halay:
Çok mutluyum ya, bu bile yeter :halay:

Ohh be sonunda yaptığım tahminim tuttu:KK70: kaç sefer tahmin etmeye çalışıyorum birinciyi bu kez tutturdum galiba:KK9:
Teşekkür ederim Gurtmingotam, ikinci oyum senden geldi, şans getirdin :KK200:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ben biliyordum senin iyi bir oy alacağını :KK66:
Teşekkür ederim canım :KK200:

Tadamıycağız lezete tada puan veremiyoruz. Tamam görüntü yani sunum olarak ekmek çorbası güzel peki ekmek ne oluyor sonra !!yenilmesi zor (ekmeğin)
Ekmek gayet güzel yeniyor canım, bir lokması bile ziyan olmuyor. Konuma yazmıştım, istersen okuyabilirsin Hoppa
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet bitanemmm hayırlı olsun şimdiden birincilik :KK68:
Sonuna kadar hakettin kuzum :)
Çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum inan ki :KK73::KK73:
3 corba arasında gittim geldim..Ekmekte kaşarlı domates çorbasına kullandimmm oyumu.. kokusu burnuma kadar geldi:kk77::kk77: :KK36:
Çok teşekkür ederim canım, keşke ikram etme şansım olsa:KK33:

Aaa bildirim ne kadar güzeldi corba kasesi falan bayildim:KK58:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canim benim Cok sevindim,hayirli olsun birinciligin.hic kazanamayanlarin kazanmasi ayri bi mutluluk verici.bu arada baska bi forumda denk geldim gida zehirlenmesi yasamiissin cok geçmiş olsun.son zamanlar da benimde sık yaşadığım bir sorun bu.berbat birsey.neyden zehirlendignizi biliyo musun canim

X