- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
Diyete başladığımda motive olmak için yazmıştım ama 100 gr bile veremedimRütben daha güzel
erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyete başladığımda motive olmak için yazmıştım ama 100 gr bile veremedimRütben daha güzel
erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Hahhaha 1. Olunca bu konuyu konuşalım deynepimBen de oyumu kullandım ,hepsi birbirinden güzeldi,karar vermem zordu ama bekledikçe daha zor oluyor diye verdim gitti.Oyum el yapımı şehriyeli tarhana çorbasına gitti. tevafuk55 1.olursan o sobayı isterim
Hep dedin dedin ve corba kategorisi geldi canim benim tesekkur ederimOyum muhteşem sunumuyla ve her aşamasının kendi elleri ile hazırladıği için Ev yapımı şehriyeli tarhana çorbasına gitti tevafuk55 ... tarhanasını elleriyle açtı, kuruttu ♡♡♡
Sobası da güzeldi,taktım sobaya ben
Sen bana bir çorba bile yapmadınBeni seçmezsen diyorum sen ne diyorsun
Aynen öyleYok ben evde de birşey yapmıyorum.Henüz beyaz yok Olsa duramazdımHer işi uzmanına bırakmak sart oydu buydu harap ettim saclarımı
En çok seni seviyorum demedi Nevreste,küstüm gidiyorum ben
Çok ihtiyacın yok galibaDiyete başladığımda motive olmak için yazmıştım ama 100 gr bile veremedim
Bende bu sene cıktı 2 2 4 tane de ben beyazdan degil kurtlanıyorumAynen öyleYok ben evde de birşey yapmıyorum.Henüz beyaz yok Olsa duramazdım
Dün gece sana özel yaptım koydum ya konuyaSen bana bir çorba bile yapmadın
Çok güzel olmuş güle güle kullan canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kinali-saci-acma-denemem.1059608/
Bakın heleee bacılar halime
En çok seni seviyorum demedi Nevreste,küstüm gidiyorum ben
Sagol bebişimmÇok güzel olmuş güle güle kullan canım
Işıltı yapılırsa şahane olur o zamanda resim bekliyoruzBende bu sene cıktı 2 2 4 tane de ben beyazdan degil kurtlanıyorum
Ilk.iki katilmamda kendime vermiştim sonra baktım.kimse kendine vermiyorSunumlarin hepsi birbirinden harika, hangi muhtesem corbaya oy verecegimi sasirdim. Kendime oy versem ayip eder miyim
En az 10 kilo fazlam var ihtiyacı olana bedelsiz verebilirimÇok ihtiyacın yok galiba
Tamam teşekkür ederimHepinizin yeri başkaSen yerini az çok biliyorsundurDün gece sana özel yaptım koydum ya konuya
Sen bunlara bakma ,bunların yaptığı çorba koca KKya ,gelen bakacak giden bakacak çorbalarına benim yaptığım çorba sana özeldi
Yok biz almayalım sağolBen kaç aydır uğraşıyorumEn az 10 kilo fazlam var ihtiyacı olana bedelsiz verebilirim
Sımdı dınlendırmeye bıraktık yarın bakım yapıcaklar 15 20 gun sonra bı hareket verıcez ınsallahIşıltı yapılırsa şahane olur o zamanda resim bekliyoruz
Bence cok guzel olmuşhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kinali-saci-acma-denemem.1059608/
Bakın heleee bacılar halime