Darısı başına inşallahİnşallah canım tibki onca insanın beğenip seni birinci yapması çok güzel bi histir muhakkak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başına inşallahİnşallah canım tibki onca insanın beğenip seni birinci yapması çok güzel bi histir muhakkak
İnşallah canım Çalışmalara devamDarısı başına inşallah
Taktik verecektim mesajlarin kapaliymis , başka sefere artıkİnşallah canım Çalışmalara devam
taktiklere açığım canım amma işe yaramıyor yakın çekim net fotolar filan hepsini yaptım yok kahvaltı sofralarında birinci olacağım içime doğuyorTaktik verecektim mesajlarin kapaliymis , başka sefere artık
Çok teşekkür ederim canımLezzetliCipetpet tebrik ederim canım Tatlım inan kendim kazanmış gibi sevindim
Çok teşekkür ederim ablacığımTebrikler canım
Safım taktik öyle mi olur böyle birinci olamazsıntaktiklere açığım canım amma işe yaramıyor yakın çekim net fotolar filan hepsini yaptım yok kahvaltı sofralarında birinci olacağım içime doğuyor
Estağfurullah canım ya, çok teşekkür ederimTebrikler canım, açık ara farkla kazandın. Nal topladık resmen
Sana madalya çok yakışacak
Yeni kategori kayfaltımıtaktiklere açığım canım amma işe yaramıyor yakın çekim net fotolar filan hepsini yaptım yok kahvaltı sofralarında birinci olacağım içime doğuyor
Bana ver bana bana kacinci girisim olduSafım taktik öyle mi olur böyle birinci olamazsın
Benim de artmamis
Acabaaaaa oyum kimde
Yok canım belli değil dahaYeni kategori kayfaltımı
Tühhhh geç kaldınBana ver bana bana kacinci girisim oldu
Taktigi almakta mi olsun o taktige ragmen yarisiriz.. bakalim kim guzel uyguluyorTühhhh geç kaldın