- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
kendimden utandimDaha neler var nelerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimden utandimDaha neler var nelerrr
Bendeekendimden utandim
Mutluluktan havalardayımLezzetliCipetpet aldın başını gidiyorsun
Teşekkür ederimekmek içinde çorba mutlaka kazanıyor :)
Çok teşekkür ederim Hanım ablacığımÇorbaların hepsi harikaydı hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar...
Ekmekte Kaşarlı Domates Çorbası - Tat Pratik Domates Suyu Sponsorluğunda
LezzetliCipetpet ellerine sağlık çorban harika,sunum zaten süper olmuş şimdiden tebrik ediyorum seni..
Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum, hala inanamıyorumLezzetliCipetpet bunlar senin için
Teşekkür ederim tatlım ya
Hakettin ccnm..Mutluluktan havalardayım
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Hanım ablacığım
Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum, hala inanamıyorum
Teşekkür ederim tatlım ya
Çok teşekkür ederim canım darısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuşLezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldın Darısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık
Teşekkür ederiz canımEmeğine sağlıkDurmak yok yola devam o madalya buraya gelecekLezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldın Darısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık
İnşallah canım tibki onca insanın beğenip seni birinci yapması çok güzel bi histir muhakkakÇok teşekkür ederim canım darısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuş
Kesinlikle canım Bir gün yakama ilikleyecem o madalyonu hiç çıkarmıcamTeşekkür ederiz canımEmeğine sağlıkDurmak yok yola devam o madalya buraya gelecek
Tebrikler canımÇok teşekkür ederim canım darısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuş
İnşaallah canımKesinlikle canım Bir gün yakama ilikleyecem o madalyonu hiç çıkarmıcam