Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Çorbaların hepsi harikaydı hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar...

Ekmekte Kaşarlı Domates Çorbası - Tat Pratik Domates Suyu Sponsorluğunda

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ellerine sağlık çorban harika,sunum zaten süper olmuş şimdiden tebrik ediyorum seni..:KK36:
Çok teşekkür ederim Hanım ablacığım :KK36:

Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum, hala inanamıyorum :-):-)

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet piuuuuuu diye uçtunnn canoo :KK45:
Tebrik ederiimmm :KK68:
:-)Teşekkür ederim tatlım ya :KK36:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldın :KK9: Darısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz Nevreste Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık :KK9:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldın :KK9: Darısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz Nevreste Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık :KK9:
Çok teşekkür ederim canım:KK37: darısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuş:KK36:

Teşekkür ederiz canım:KK200:Emeğine sağlık:KK60:Durmak yok yola devam o madalya buraya gelecek:halay::halay::halay:

X