Bizede bir kara kedi dadandı
Teşekkür ederim canımLezzetliCipetpet tebrik ederim canım
yaa çok güzellllllllYaaaniii dimiamaaEki Görüntüle 2116610 kızlar bakın evime misafir geldii
Şimdilik öyle görünüyor herhalde canım ama benim oğlanın alerjisi var bir süre ona göre İslam diyeceğiz çocukla bir sıkıntı olmadığı sürece İnşallah bırakmayız bırakılabilecek gibi değil ki pamuk sanırım kulakları duymuyor beyaz kedilerin cinsinde varmış ama genel olarak kulakları duymuyor Çünkü sese tepki vermiyor bir ara yanına bir sahibi var mı diye bu hafta bekleyeceğiz Ondan sonra veterinere kontrolleri için götürmeyi planlıyorum Olur ya belki bir sahibi vardır arıyorduryaa çok güzellllllll
Umarım sahiplenırsınız
1 -2 gün bekle evet . Ama eve almıcaksan da 1 haftadan fazla evde durmasın .Şimdilik öyle görünüyor herhalde canım ama benim oğlanın alerjisi var bir süre ona göre İslam diyeceğiz çocukla bir sıkıntı olmadığı sürece İnşallah bırakmayız bırakılabilecek gibi değil ki pamuk sanırım kulakları duymuyor beyaz kedilerin cinsinde varmış ama genel olarak kulakları duymuyor Çünkü sese tepki vermiyor bir ara yanına bir sahibi var mı diye bu hafta bekleyeceğiz Ondan sonra veterinere kontrolleri için götürmeyi planlıyorum Olur ya belki bir sahibi vardır arıyordur
Ev kedisi gibi davranıyorsa ya da sahibi var mı yok mu aramak istiyorsanız canım patibuldular a yükle istersen Pamuk'un resmini. Müge Anlı'nın kayıp hayvanları bulmak için oluşturduğu bir sistem. Sahibi varsa ve arıyorsa oraya mutlaka bakar...Şimdilik öyle görünüyor herhalde canım ama benim oğlanın alerjisi var bir süre ona göre İslam diyeceğiz çocukla bir sıkıntı olmadığı sürece İnşallah bırakmayız bırakılabilecek gibi değil ki pamuk sanırım kulakları duymuyor beyaz kedilerin cinsinde varmış ama genel olarak kulakları duymuyor Çünkü sese tepki vermiyor bir ara yanına bir sahibi var mı diye bu hafta bekleyeceğiz Ondan sonra veterinere kontrolleri için götürmeyi planlıyorum Olur ya belki bir sahibi vardır arıyordur
genelde beyaz kedilere pamuk diyorlar benimde evde var siyahlı beyazlı kızım koydu adını ponçik annemde ankara kedisi var böyle beyaz adı pamuk ama sanırım evden kaçmış bu aralar kedilerin çiftleşme zamanları sahibi olabilir canım bi de üstü başı temiz duruyor sokak kedisine benzemiyor çip olabilir veteriner de çıkar ortaya cilt altında çip yoksa zor bulmanız sahibini.. ismi hariç tepki vermezler genelde bizimkine mama diyince koşuyor bi de ismine bakıyo onun harici bakmaz arkasında çaktırmadan bööööğh yaparsanız korkar o zaman duyuyordur :))Esim bulmus yanındakı arabanın altına kacıcakmıs son anda kurtarmıs pamuk koyduk pamuk gıbı degıl mı
Yaa bak bilmiyordum xanm sagolasın dur bakayım hemenEv kedisi gibi davranıyorsa ya da sahibi var mı yok mu aramak istiyorsanız canım patibuldular a yükle istersen Pamuk'un resmini. Müge Anlı'nın kayıp hayvanları bulmak için oluşturduğu bir sistem. Sahibi varsa ve arıyorsa oraya mutlaka bakar...
Yok canm yaptık ses vs hıc tınlamıyor harekete tepkı verıyor bızım burada at çiftliği var özel mülkiyet biraz kirlenmiş ama çalışanlar TEM izlemişler tahminlerine göre bir at binmeye geldi geldiğinde de bırakıp gitti diyorlar duymadığın dan dolayı da aracın altına kaçtığı anda işim fark ediyor O arada hemen arabayı durdurup kediyi Arabanın altından alıyor veterinere götüreceğim Evet çünkü ishali vargenelde beyaz kedilere pamuk diyorlar benimde evde var siyahlı beyazlı kızım koydu adını ponçik annemde ankara kedisi var böyle beyaz adı pamuk ama sanırım evden kaçmış bu aralar kedilerin çiftleşme zamanları sahibi olabilir canım bi de üstü başı temiz duruyor sokak kedisine benzemiyor çip olabilir veteriner de çıkar ortaya cilt altında çip yoksa zor bulmanız sahibini.. ismi hariç tepki vermezler genelde bizimkine mama diyince koşuyor bi de ismine bakıyo onun harici bakmaz arkasında çaktırmadan bööööğh yaparsanız korkar o zaman duyuyordur :))
Ev kedisi gibi davranıyorsa ya da sahibi var mı yok mu aramak istiyorsanız canım patibuldular a yükle istersen Pamuk'un resmini. Müge Anlı'nın kayıp hayvanları bulmak için oluşturduğu bir sistem. Sahibi varsa ve arıyorsa oraya mutlaka bakar...
Sen de fotoğraf yükleyebiliyorsun canım "Kayıp Buldum" kısmından... İnşallah çip vardır da veteriner yardımcı olur. Gerçi bilinçli terk ettilerse aramıyorlardır da...Baktım canm ama malesef henuz bı kayıt yok bırtane var oda dişi bakalım veterıner cozer osı ınsallah
Arkadaşların demesine göre bilinçli terk edilmiş olabilir o kayıp buldum bölümünü Ben oradaki fotoğraflardan bulunan kayıpların yazıldığını zannettim yukleyeyımSen de fotoğraf yükleyebiliyorsun canım "Kayıp Buldum" kısmından... İnşallah çip vardır da veteriner yardımcı olur. Gerçi bilinçli terk ettilerse aramıyorlardır da...
Çok teşekkür ederimYarisma bitti aslinda yeni kategoriyi ogrensek ne guzel olcak. Bagimlilik yapti kategori belli olsa da hemen hazirliklara gecsek
LezzetliCipetpet bu arada cok tebrik ederim.
Canım bu kedinin cinsinde zaten sağırlık genetikmiş işte bir iki gün daha bekleyeceğiz ona göre bir veterinere göstermem lazım kalıcı gibi gözüküyor :) pati bul diye bir siteye ilanını bıraktık kayıp ilanı bakalım kaybeden biri varsa arıyorsa ulaştırırız1 -2 gün bekle evet . Ama eve almıcaksan da 1 haftadan fazla evde durmasın .
Kedıler fazla takmaz söylenılenı . Belki ondan sana duymuyor gibi gelebilir .
Eşiminde alerjisi var ama gereklı aşıları oldugunda hiç zararı olmuyo bilgin olsun :)
Daha neler var nelerrrÇorbanin bu kadar çesiti oldugunu bilmiyordum