Yarışma kazanan sen olmuşsun çok sevindimDene ablacım çok güzeldi
Cok uzak geldi bana gorunum cok keskinYeni sürüme geçtik canımHala düzenleme yapılıyor:)
Çok teşekkür ederim canımYarışma kazanan sen olmuşsun çok sevindim
Alışınca güzel canım :)Cok uzak geldi bana gorunum cok keskin
Ne demek canım ellerine sağlık harika çok severim gece gece canım çektiNe demek canımmm ellerine sağlık çok severim yüksük çorbasını bir adanali olarak hayırlı uğurlu olsun:)
Benimde vallaNe demek canım ellerine sağlık harika çok severim gece gece canım çekti((
@HanimKelesimiGetir ,@samantha ,@Hazal ,@labellevie ,nes_75 ,@Brrk ,@yenGEnC ,@Lily1990,@5816bursa ,@elaa_16 ,@llylzll ,@Ulytau , sonanda ,@sonkupa ,@nursevdi ,@silada ,@Belissima77 , mahperi hatun ,@DenizinYosunKokusu ,@bebegim-gel ,@Reyosero , Hifaa ,@Similo ,@Herazeus ,@Cns_emre ,@terelelli34 ,@Mcada ,@She- ,@Gokyuzumm ,@sadece umut ,@3cumelegim ,@Hayal Kocak ,@mirage_serap80 ,@Sesbellas ,@Madammor ,@laily,@RuveydaCihad ,@paranormaltweety ,@brn88 ,@Ufukta_bebek ,@birumut58 ,@nejlaa 86 ,@tembelkarinca ,@gulay23 ,@moryeleyll ,@Kubrauysal ,@zynoranic675 ,@Sabr-Sukur-Dua ,@imzaben ,@Ultima_ks ,@lucina06 ,@Elif eylul hira ,@Limonsuzcay ,@grkmas ,@bukettt45 ,@Sonsuzask88 ,@Burcu2614 ,@Berikko ,@Aslihanugur ,@VHS-58 ,@Merkurkedisi1 ,@Ebrulipapatya ,@Eliifm , C casnucasn ,@felicided ,@Seda2012Emre ,@Dertlikusank , G gns64 ,@CikoMS ,@YasHatham ,@Beyazrugu90 ,@birelif Her birinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum,ilk yarışmamda beni çok mutlu ettiniz ♥
Insallah dunden beri yeni girdim alisamadimAlışınca güzel canım :)
Ellerine saglik harikaydi canimBaşta K Kazen veNevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal
Teşekkür ederim Kuzum seninkide harikaydıEllerine saglik harikaydi canim
Eline saglik.Başta K Kazen veNevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal
Tesekkür ederim canımEline saglik.
Ellerine sağlık canımBaşta K Kazen veNevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal