İyi demişsin :)Tanzim satışa getirilen ürünler aynı şekilde pazarcilara getirse daha iyi olur sıra olmaz, bir de her şehir kendi üretimini yapsa fiyatlar yüzde 80 zaten azalır sonuçta antalyadan bursaya gelene kadar yola bin küsur gidiyor, halde de üstüne daha cok para biniyor demistim.
Katılmak keyifli de sonuncu oluncaOlsun ya üzülme bile katılmak bile keyif veriyor..
Olsun oda insanımsı değilmi
Ay ablacım inanamıyorum yaa şaka gibi geliyor nedense eşime ablama halama söyledim gurur duydum kendimle herkes olmaz yapamazsın diyordu hep onca güzel tarif arasından çok zor diyorlardı gösteriyorum hep onlara da çok şaşırdılar ama birşeyler başarabildiğimi gördüler en çokta buna seviniyorum daha çok şeyler başaracağım inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim ablacım
Sen her şeyi başarırsın canımAy ablacım inanamıyorum yaa şaka gibi geliyor nedense eşime ablama halama söyledim gurur duydum kendimle herkes olmaz yapamazsın diyordu hep onca güzel tarif arasından çok zor diyorlardı gösteriyorum hep onlara da çok şaşırdılar ama birşeyler başarabildiğimi gördüler en çokta buna seviniyorum daha çok şeyler başaracağım inşallah
Çok sağol ablacımSen her şeyi başarırsın canımYüreği güzel,huyu güzel kardeşim hayırlı olsun
Ay ablacım inanamıyorum yaa şaka gibi geliyor nedense eşime ablama halama söyledim gurur duydum kendimle herkes olmaz yapamazsın diyordu hep onca güzel tarif arasından çok zor diyorlardı gösteriyorum hep onlara da çok şaşırdılar ama birşeyler başarabildiğimi gördüler en çokta buna seviniyorum daha çok şeyler başaracağım inşallah
Dene ablacım çok güzeldiÇok güzeldi tarifinde mutlaka deneyeceğim kısmet olursa.
Dene ablacım çok güzeldi