- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Iyi aksamlar ❤Bemde kaçtım çok uzun kaldım bugün görüşürüz iyi akşamalr hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlar ❤Bemde kaçtım çok uzun kaldım bugün görüşürüz iyi akşamalr hepinize
Evet hele bi belli olsun katagori ozaman düşünürümEvden mutlaka ayarlarsın çok şaşaya gerek yok:)
İnşallahZüccaciyeyede bakabilirsin alacaksan ..
Baktın olmadı iki kazak koyuverirsin tabağın yanına
Evet her zaman denk gelmez zaten.
Benimde takımımda 4 tane büyük tabağım elimden düştü kırıldı.
Olur merak etme:))
İçecez yani.
Yumurta yemekleri geliyorEvden mutlaka ayarlarsın çok şaşaya gerek yok:)
Gelsin bakalımYumurta yemekleri geliyor
Evet menemen çeşitleri nasıl yapılır ?O kategoriyi yapacağız:)Yumurta yemekleri geliyor
Makarna gibi geliyor bana da E anca hazırlanırım benÇok hızlısın baby ben yeni kategoriyi hiç tahmin edemiyorum artık hayırlısı
Allah beterinden korusun canım benimO benimde düşük:)Folic asitte düşük:)
Ben yokken kim 235 msj biriktirdi peki
Taze yarışmacı olunca bir panik oldum,ya sıfır alırsam diye düşündüm hepÖyle düşünme mutlaka oy alıyorsun.
Patatesli tavuklu seyler olsa mesela cesit cok olur :))) bu corbada ben zorlandim bulana kadarÇok hızlısın baby ben yeni kategoriyi hiç tahmin edemiyorum artık hayırlısı
Sadece menemenmi yapılıyormuş yumurtadanEvet menemen çeşitleri nasıl yapılır ?O kategoriyi yapacağız:)
Hic 0 alan olmadi galiba katil katil benimde bu ikinci :)Taze yarışmacı olunca bir panik oldum,ya sıfır alırsam diye düşündüm hep
Rafadan yumurta benim ,kimse yapmasınSadece menemenmi yapılıyormuş yumurtadan
http://www.nepisirsem.com/yemekkategori.aspx?k=Yumurta Yemekleri
Bende gözümü diktim birine ama yumurta değil heralde Nevo baya dik yazmışRafadan yumurta benim ,kimse yapmasın
İlklerin bahtsız bedevisiyimdir,övünmek gibi olmasın Ondan bir acaba dedimHic 0 alan olmadi galiba ) katil katil benimde bu ikinci :)
Dümdük demişBende gözümü diktim birine ama yumurta değil heralde Nevo baya dik yazmış
Deil bence :)Bende gözümü diktim birine ama yumurta değil heralde Nevo baya dik yazmış
Hic belli olmazİlklerin bahtsız bedevisiyimdir,övünmek gibi olmasın Ondan bir acaba dedim
Accık alınmış olabilirimDümdük demiş