- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.166
Ben de Kk konusunda öyleyimBiz normal değiliz işte,eşim bana sen androissin diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Kk konusunda öyleyimBiz normal değiliz işte,eşim bana sen androissin diyor
İyi iyi ben fazlasıyla içiyorum zatenŞimdi goog emmiden önüme çıkan ilk bilgiyi paylaşayım ,kalp hastalığını ,kanseri ,felcidiyabeti bile önlüyormuş,astımı hafifletiyormuş,stresi azaltıyormuş,sindirim sistemini hızlandırıyormuş daha neler neler
Zararlarından çok faydası var
https://www.aktuelbilgiler.com/siyah-cay/
Sonra da komşular başına toplansın vah vah desin
Gergin olmamak ne mümkün abla kompleksi insanlarla :/Benim o değil aslında vücut yapıyor herhalde bunu yada çok gerginiz
Kk da zayıflama grubu oldugunu bilmiyordum canım :)Nasıl bilmiyordun anlamadım
Ben de Kk konusunda öyleyim
Anam ben olsam eşinin yerinde seninle yatmam Ellemem bile seniBiz normal değiliz işte,eşim bana sen androissin diyor
Yok ebesinin çorabıBen 3 demlik içiyorum günde
Gergin olmamak ne mümkün abla kompleksi insanlarla :/
Evet ben dün senin dediğini araştırmalar sonucu gördüm çok yapan varda telefonu direk elektrige maruz bırakmak istemedim hala garantisi odlgu içinYaaaaa düzeldi demiii
Çok seviyorumYok ebesinin çorabı
Anam ben olsam eşinin yerinde seninle yatmam Ellemem bile seni
Ben tam tersi,sürekli üşüyorum diyen tipBen çok üşümem bide eşim genelde o anlamda söyler.
Anam ben olsam eşinin yerinde seninle yatmam Ellemem bile seni
Yok ebesinin çorabı
Evet ben dün senin dediğini araştırmalar sonucu gördüm çok yapan varda telefonu direk elektrige maruz bırakmak istemedim hala garantisi odlgu için
TV nij yanında şarj a takıyordum aklima geldi onun elektriği daha masum
Bende çok sicagim ben eşimin elini tutuyorum hepBen tam tersi,sürekli üşüyorum diyen tip
Sağol Allah razı olsun :))Benim dediğim direk saç olunca masum gelmişti neyseki düzelmiş sonuçta.