- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
Yok mi sürekli yaptığın bişey nesreste ye yaz özeldenÇorbalar olsaydı belki de,yöresel deyince bir kaldım Sana başarılar canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mi sürekli yaptığın bişey nesreste ye yaz özeldenÇorbalar olsaydı belki de,yöresel deyince bir kaldım Sana başarılar canim
Bence zor degil canim. Corba yapiyoruz sadece yoresel olmasi lazim. Bence yapabilirsin katil derimHayırlı olsun yeni yarısma demeye geldim yine bana göre değil börekten daha zor
Bana da bir el atsa iyi olacakNevo ya msj attım benim de yoktu aklımda deli deli gulldum kendime sonradan aklıma geldi
Hiç corba yapmadım ki canımBence zor degil canim. Corba yapiyoruz sadece yoresel olmasi lazim. Bence yapabilirsin katil derim
@azerinnn kazandı :))Börek yarısmasının kazanını belli oldu mu göremedim
Var da yöresel değilYok mi sürekli yaptığın bişey nesreste ye yaz özelden
Yaz goggle vardır belki yöresiVar da yöresel değil
Olmaz , o senin suçun, hem bana peceteligin resmini atacaktınAhaha gec gordum sayilmaz
oha ne zaman acildi bu konuda :)))
Yeni başladık canım:)oha ne zaman acildi bu konuda :)))
Mobilyalar eskiyor çok değiştirme (eskiten konuşuyor )Ben salonumun dekorunu değiştiriyorum akşam inşaAllah gelirim ara ara da bakıyor olacağım gözüm üstünüzde
Bende eskisin istiyorum koltukların döşemelerini falan değiştirmek istiyorm şu lüzumsüz gümüşlük ve büfeden kurtulmak istiyorumMobilyalar eskiyor çok değiştirme (eskiten konuşuyor )
Ben attım onları eser kalmadı :)Bende eskisin istiyorum koltukların döşemelerini falan değiştirmek istiyorm şu lüzumsüz gümüşlük ve büfeden kurtulmak istiyorum
hadi hayirli ugurlu olsun:)Yeni başladık canım:)