• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Aylar sonra temizlik yapacağım kendim o_O aslın da eşim yarın ben yaparım demişti ama kahretsin kıyamadım :KK48: saat az daha geçsin de elenktrikli süpürgeyi açacağım onu bekliyorum boş boş :süslü:
Ben hamileyken eşim yardım eder di. Ama simdi nerdeee :) sen hamilemiydin canım bebişinmi olmuştu .

İmşallah gelir merak ediyoruz onuda,umarım iyidir.
Ya benim de öyle merak ettiğim arkadaşlarım oluyordu hatta biri o kadar uzun süre girmemişti o geldiğinde ikinci çocuğumu doğurdum ki o zaman onunla infertilite bölümünden tanışıyorduk çocuk için uğraşıyorduk. İnsan görmeden tanımış olsa da merak ediyor endişeleniyor

Ya benim de öyle merak ettiğim arkadaşlarım oluyordu hatta biri o kadar uzun süre girmemişti o geldiğinde ikinci çocuğumu doğurdum ki o zaman onunla infertilite bölümünden tanışıyorduk çocuk için uğraşıyorduk. İnsan görmeden tanımış olsa da merak ediyor endişeleniyor

Aynen yüzünü görmesen adını bile bilmesen güzel arkadaşlık kuruluyorsa geşmeynce merak ediyorsun sonuçta..

İnşaAllah ablacım. Kızı fırsat vermiyordur belki:) Ayrisden sonra oldu mu yine hiç haberim yok:)

Yok başka olmadı,sorunlarını biliyordun zaten ..

Back
X