• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Bir yemek yapan bir kadın var bir uygulamada denk geldim her tarifte kendini De ckemis çok kıl oluyorum o kadına belki kk dadir belki aramızda dir :KK70:

Madem yemek yapıyorsun çok dikkat edigorsun fotoğrafın elden ele dolaşsim istemiyorsun niye tepsiden daha çok yeri sen kapliyorsuj foto da :kızgın:
Kimmm:skandal:

Bir yemek yapan bir kadın var bir uygulamada denk geldim her tarifte kendini De ckemis çok kıl oluyorum o kadına belki kk dadir belki aramızda dir :KK70:

Madem yemek yapıyorsun çok dikkat edigorsun fotoğrafın elden ele dolaşsim istemiyorsun niye tepsiden daha çok yeri sen kapliyorsuj foto da :kızgın:
Iyiymis :))))

Valla beni de cok sasirtiyor kk bazen. Bir kategoride hic ama hic birinci olmasini beklemedigim bir tarif birinci olmustu, yani ilk 10a bile girecegini dusunmemistim.
Hani guzel bir tariftir illa ki, ama sunumu cok eksikti bana gore, gayette birinci oldu mesela:KK53:
Mesela salak ben Goncagül boregine hayır dedim Goncagül böreği birinci oldu ama borrkten çok sunuma gitti oy

Borrkteki gibi çorbalar da da öyle olacak hissediyorum bir çoğu aynı çünkü :D

Yarın göreceğiz nasip kısmet

Mesela salak ben Goncagül boregine hayır dedim Goncagül böreği birinci oldu ama borrkten çok sunuma gitti oy

Borrkteki gibi çorbalar da da öyle olacak hissediyorum bir çoğu aynı çünkü :KK70:

Yoresel olmasi da cok etki eder bence:halay:

İsmini bilmiyorum foto çekilmek için çok da sık giyiniyor ama foto mu paylaşmayın yazıyor birde altına yani yaptıkları da çok ilginç şeyler değil

Pizza yapıp atıyor poğaça yapıp atıyor sunum da yok tepsiyle foto çekiliyor :D

İsmini bilmiyorum foto çekilmek için çok da sık giyiniyor ama foto mu paylaşmayın yazıyor birde altına yani yaptıkları da çok ilginç şeyler değil

Pizza yapıp atıyor poğaça yapıp atıyor sunum da yok tepsiyle foto çekiliyor :KK70:
Sen bidaha denk gelirsen ismine bak cok merak ettim :KK70:

Pizza yapıp atıyor poğaça yapıp atıyor sunum da yok tepsiyle foto çekiliyor :KK70:
Baya degisikmis:KK53:

Borrkteki gibi çorbalar da da öyle olacak hissediyorum bir çoğu aynı çünkü :KK70:

Benimki aynı değil benimkinde nohut yok:KK70:,bi heyecan bastı beni sonuncu olmasam bari eşime dalga konusu olmasam gelip gidip soruyor ne oldu durum diye iyice strese giriyorum:olamaz:

Back
X