• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben bişey olduğunu anladım alttan güp diye bişey vurdu komşunun oğlu tuvalette hoplamaz heralde dedim o arada çamaşır makinasınin kapağı hafif ce sallanmaya başladı

Çocuklar aklıma geldi çıktı m. Dışarı yatak odasında dolaplar tıkır tıkır kapakları ses yaptı avizeye hiç bakmadım

Kütahya depremijde de öyle olmuştu zangir zangir :KK43:
Allah beterinden saklasin :( ağustos depremi geldi aklıma, dışarıda uyuduk 3 gece :(

Geçmişler olsun:skandal:Bende 3 gündür iyi gidiyorum.Ama hafta sonu ne olur bilmem:)Başım çok dönüyor.Benim tansiyon problemim var:)
En azından tatlı yemeyeceğim onu yapabilirim:)Ekmekte kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden 4 parmak kadar sabah kahvaltıda yedim:)
Cok kasma abla kendini yavas yavas gitsin bosver sagligin daha onemli:KK37:

Yani sana yorum yapılsın istemiyorsun deynepnaz deynepnaz ne demek istiyor bize sabr

Size yorum yapacağım falan diyor :skandal:

Siz tembelsiniz ben hizliyim sizden daha iyiyim mi demek istiyor :110:
Yok canim siz ne kadar guzel her bi tarife yorum yapmissiniz ben zorlaniorum :) acilmio hmn resimler. O yuzden oylamaya sunulunca ilk fotolari goruorum o zmn yorum yapayim diorum yani :)
Siz bana yapin yorum hep yapin:KK200::KK74:

Oy ben nerelere gidem:skandal:, sunumu beğenmediğim için eklemedim bile:skandal:Nevoş öyle bir yazmış ki beklentiler yükselecek:skandal:ne yapsam ne yapsam BDVye gidip kendimi banlatsam mı acaba:skandal:Yaktın beni Nevoş:skandal:
Ama çok çok iştah açıcı görünüyor, beni kazandın yemeginler :KK45::KK45:

Yok canim siz ne kadar guzel her bi tarife yorum yapmissiniz ben zorlaniorum :) acilmio hmn resimler. O yuzden oylamaya sunulunca ilk fotolari goruorum o zmn yorum yapayim diorum yani :)
Siz bana yapin yorum hep yapin:KK200::KK74:
Tamam ben yanlış anlamisim az daha profildeki madalyan gidiyordu :D :KK59:

Back
X