Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.74 boy- 69.5-70kg arasindayim. 65 kilo ile mezun oldum 5 kilo aldim totalde gecen ay diyetisyene gittim. Vucut kitle indeksim normal fakat yag oranim fazlaymis
Ben kaçayım yemeğin ön hazırlığını yapayım ,sonra okula kızımı almaya
Zor bir yemek bagetleri tuzlayıp baharatlayacaksın da ,fırın poşetine koyacaksın da ,çok işim var çok
Peki sen iste yeter
Agir tahrik var, oyuna gelmiycem.
Naberrr
Senin kilo sorunun yok sanirim[/QUOTE
Gönül gözümle bakıyorum canım gayet tontifitsin. Yok canım hiç yok hepinizden azıcık verebilirsiniz bana
Valla dağıldı bende naptım bilemedim. Valla ukelalık yapmış gibi olmuyayımda öyleyim. ya ama biraz alsam valla iyi olur diyorum eşimde zayıf sorun yok ama azıcık olsa 10 kilo kadar daha fena olmam
Valla dağıldı bende naptım bilemedim. Valla ukelalık yapmış gibi olmuyayımda öyleyim. ya ama biraz alsam valla iyi olur diyorum eşimde zayıf sorun yok ama azıcık olsa 10 kilo kadar daha fena olmam