Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.426 105.665 598 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.961 Smile Forever .!.: Gel abla gel, bu iki usengenc daha yemek yapmamislar benim puzzlema laf ediyorlar. @minik meleklerim ve Blue_Peri Senle 2 gunde bitiririz Genişletmek için tıkla... Yalan çorba yaptık biz minik yanına makarna yapmış niye yalan söylüyon sen, oh geçirecek zaman var hanfendide @minik meleklerim bize laf atıyo
Smile Forever .!.: Gel abla gel, bu iki usengenc daha yemek yapmamislar benim puzzlema laf ediyorlar. @minik meleklerim ve Blue_Peri Senle 2 gunde bitiririz Genişletmek için tıkla... Yalan çorba yaptık biz minik yanına makarna yapmış niye yalan söylüyon sen, oh geçirecek zaman var hanfendide @minik meleklerim bize laf atıyo
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.938 106.301 598 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.962 Nevreste .!.: Yaş gidiyor sonra veremeyiz biraz dikkat edelim sıkı diyete gerek yok azıcık azaltsak yetecek:) Senin her ay elektrikler kesiliyor Genişletmek için tıkla... Senin normal halin bile diyetteki gibi zaten Rakiplerim mi trafoya giriyor yoksa
Nevreste .!.: Yaş gidiyor sonra veremeyiz biraz dikkat edelim sıkı diyete gerek yok azıcık azaltsak yetecek:) Senin her ay elektrikler kesiliyor Genişletmek için tıkla... Senin normal halin bile diyetteki gibi zaten Rakiplerim mi trafoya giriyor yoksa
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.963 Nevreste .!.: Cidden yazıştığımızı farketmiyor musun özellikle geceleri bayağı kalabalık oluyor:)Bende diyorum artık bizi beğenmiyor Genişletmek için tıkla... Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu
Nevreste .!.: Cidden yazıştığımızı farketmiyor musun özellikle geceleri bayağı kalabalık oluyor:)Bende diyorum artık bizi beğenmiyor Genişletmek için tıkla... Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.938 106.301 598 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.964 Smile Forever .!.: Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu Genişletmek için tıkla... Kendimiz olmasa da ruhumuz burada değil mi?
Smile Forever .!.: Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu Genişletmek için tıkla... Kendimiz olmasa da ruhumuz burada değil mi?
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.965 Nevreste .!.: Afiyet olsun canım:) Genişletmek için tıkla... Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim
Nevreste .!.: Afiyet olsun canım:) Genişletmek için tıkla... Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.966 deynepnaz .!.: Senin normal halin bile diyetteki gibi zaten Rakiplerim mi trafoya giriyor yoksa Genişletmek için tıkla... Ama işte yinede kilo alıyorum.Resimlerde görmüşsündür hemen farkediyor:) Aynen olabilir.Bomba tarif kaçtı:)
deynepnaz .!.: Senin normal halin bile diyetteki gibi zaten Rakiplerim mi trafoya giriyor yoksa Genişletmek için tıkla... Ama işte yinede kilo alıyorum.Resimlerde görmüşsündür hemen farkediyor:) Aynen olabilir.Bomba tarif kaçtı:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.967 Smile Forever .!.: Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim Genişletmek için tıkla... Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:)
Smile Forever .!.: Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim Genişletmek için tıkla... Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.968 Smile Forever .!.: Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim Genişletmek için tıkla... Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:)
Smile Forever .!.: Kizartirim derken yagin icinde degil, koftenin kendi yagiyla yanmaz yapismaz tavada diyetteyiz efenim Genişletmek için tıkla... Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.969 ME118 .!.: Yalan çorba yaptık biz minik yanına makarna yapmış niye yalan söylüyon sen, oh geçirecek zaman var hanfendide @minik meleklerim bize laf atıyo Genişletmek için tıkla... Usengecsiniz istee puzzle cagirdim kem kum ettiniz
ME118 .!.: Yalan çorba yaptık biz minik yanına makarna yapmış niye yalan söylüyon sen, oh geçirecek zaman var hanfendide @minik meleklerim bize laf atıyo Genişletmek için tıkla... Usengecsiniz istee puzzle cagirdim kem kum ettiniz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.970 Smile Forever .!.: Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu Genişletmek için tıkla... Gizli takiptesin o zaman:)
Smile Forever .!.: Hicte bile begeniyorum deynepnaz gibi okuyorum anlik veya geriden ama begeni yapmayinca anlamiyosunuz burda oldugumu Genişletmek için tıkla... Gizli takiptesin o zaman:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.971 deynepnaz .!.: Kendimiz olmasa da ruhumuz burada değil mi? Genişletmek için tıkla... Onu bazen bende yapıyorum :)Yoksa sık sık bakıyorum:)
deynepnaz .!.: Kendimiz olmasa da ruhumuz burada değil mi? Genişletmek için tıkla... Onu bazen bende yapıyorum :)Yoksa sık sık bakıyorum:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.972 deynepnaz .!.: Kendimiz olmasa da ruhumuz burada değil mi? Genişletmek için tıkla... Evett
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.938 106.301 598 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.973 Nevreste .!.: Ama işte yinede kilo alıyorum.Resimlerde görmüşsündür hemen farkediyor:) Aynen olabilir.Bomba tarif kaçtı:) Genişletmek için tıkla... Verdin mi iki gözümün çiçeğini
Nevreste .!.: Ama işte yinede kilo alıyorum.Resimlerde görmüşsündür hemen farkediyor:) Aynen olabilir.Bomba tarif kaçtı:) Genişletmek için tıkla... Verdin mi iki gözümün çiçeğini
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.974 Nevreste .!.: Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:) Genişletmek için tıkla... Aa lutfen anca beraber kanca beraber, yediklerimize dikkat ediyoruz Sistim zaten hissediyorum. Dur demenin vakti gelmisti
Nevreste .!.: Bir şey diyecektim neyse dedim.Bak şimdi oldu harikasın:) Genişletmek için tıkla... Aa lutfen anca beraber kanca beraber, yediklerimize dikkat ediyoruz Sistim zaten hissediyorum. Dur demenin vakti gelmisti
T Tatlianne20 Cennet Annesi♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2017 14.962 113.753 598 27 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.975 Nevreste .!.: O çorbayı mutlaka yapmalısın ama rakiplerinin yerinde olsam yap diye ısrar etmezdim Genişletmek için tıkla... Ahaha son gun 22 subatmi abla aldircam aldircam merak etme bal:))) canim cekti ikna edecez artikk:))
Nevreste .!.: O çorbayı mutlaka yapmalısın ama rakiplerinin yerinde olsam yap diye ısrar etmezdim Genişletmek için tıkla... Ahaha son gun 22 subatmi abla aldircam aldircam merak etme bal:))) canim cekti ikna edecez artikk:))
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.976 deynepnaz .!.: Verdin mi iki gözümün çiçeğini Genişletmek için tıkla... Henüz almadı ama alabilir.Başkasına önerdim:)
deynepnaz .!.: Verdin mi iki gözümün çiçeğini Genişletmek için tıkla... Henüz almadı ama alabilir.Başkasına önerdim:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.977 Nevreste .!.: Gizli takiptesin o zaman:) Genişletmek için tıkla... Gun icinde de yazmasam bile girip okur cikarim
Nevreste .!.: Gizli takiptesin o zaman:) Genişletmek için tıkla... Gun icinde de yazmasam bile girip okur cikarim
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.938 106.301 598 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.978 Nevreste .!.: Onu bazen bende yapıyorum :)Yoksa sık sık bakıyorum:) Genişletmek için tıkla... Mesela şu an 23 kişi konuda ,kimbilir kimler var okuyan Eyyy aşağıdaki okuyan ortaya çıkmazsan akşam yemeğin yana ,ani misafirin gele ,evin dağınık ola
Nevreste .!.: Onu bazen bende yapıyorum :)Yoksa sık sık bakıyorum:) Genişletmek için tıkla... Mesela şu an 23 kişi konuda ,kimbilir kimler var okuyan Eyyy aşağıdaki okuyan ortaya çıkmazsan akşam yemeğin yana ,ani misafirin gele ,evin dağınık ola
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.671 609.634 1.098 43 Malatya 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.979 Smile Forever .!.: Aa lutfen anca beraber kanca beraber, yediklerimize dikkat ediyoruz Sistim zaten hissediyorum. Dur demenin vakti gelmisti Genişletmek için tıkla... Aynen canım dur dememiz lazım sonra devam ederiz:)
Smile Forever .!.: Aa lutfen anca beraber kanca beraber, yediklerimize dikkat ediyoruz Sistim zaten hissediyorum. Dur demenin vakti gelmisti Genişletmek için tıkla... Aynen canım dur dememiz lazım sonra devam ederiz:)
T Tatlianne20 Cennet Annesi♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2017 14.962 113.753 598 27 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.980 minik meleklerim .!.: Ben gibi yap bul bir bahane al gitsin ben künefe yaptığımda canım çok istedi böyle daha güzel oluyor Muş deyip künefe tepsisi aldiydim Genişletmek için tıkla... Bende ole yapayım 2 gune ikna edersem yoksam evde olsam coktan aldirmistimdim masi alim yaparsin deyince kaldim ole ama ikna edecem insallah:)))
minik meleklerim .!.: Ben gibi yap bul bir bahane al gitsin ben künefe yaptığımda canım çok istedi böyle daha güzel oluyor Muş deyip künefe tepsisi aldiydim Genişletmek için tıkla... Bende ole yapayım 2 gune ikna edersem yoksam evde olsam coktan aldirmistimdim masi alim yaparsin deyince kaldim ole ama ikna edecem insallah:)))