Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen alttaki çıkınca eksik gösteriyor bir seferinde yerini değiştirdim meğer altı bir yere düşmüş ne paniklemiştim.Ben beni az göstersin istemem sonra çok gevşeme oluyor
Olmuş canım, sunum güzel.
Tek sorun ışık sanırım, cam kenarı ya da açık balkon çekimi olsaydı, renkler şahane çıkardı.
Bir dahaki katılımında aklında olsun
Tek sorun ışık sanırım, cam kenarı ya da açık balkon çekimi olsaydı, renkler şahane çıkardı.
En üstteki sunum resmi çok canlı olmuş oda yakın çekim değil keşke hepsi öyle olsaydı:)
Daha öğrenecek yeni başlıyoruz bundan sonra anne kızı bırakmayız:)
En üstteki sunum resmi çok canlı olmuş oda yakın çekim değil keşke hepsi öyle olsaydı:)
Daha öğrenecek yeni başlıyoruz bundan sonra anne kızı bırakmayız:)
Sağol canım telefonumda iyi çekmiyor bide akşam üzeri bi çektim bi baktım tarih kağıdı yok tekrar çekeen kadar akşam yemek vaktiydi baya kötü oldu ama yinede yükledim