• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Benim tartı beni yanılttı yoksa kendime dur derdim :KK43: meğer alttaki plastik ayağı kırılmış, bende diyorum ne güzel daha çok kilo almiyorum :KK53:
Ayyy öyle çok az gösteriyor.Bende tartımın yinede fazla gösterdiğini düşünüyorum:70:Yani benim kızlar öyle diyor yada onlarda kilo aldı:)

:KK11: Bir beyaz lahana sarıp, yollamadın şu garibe :KK11:
Ben yeniyorsam kimseye yedirmem, yapmayacagim :cool::cool:

Ayyy öyle çok az gösteriyor.Bende tartımın yinede fazla gösterdiğini düşünüyorum:KK70:Yani benim kızlar öyle diyor yada onlarda kilo aldı:)

Keşke benim tartıda fazla gösteriyor olsaydı :KK53: yalnız kızlar hep baskül de tartı hilesi diyordu ya yeminle simdi ne oldugunu anladim :D:D

:KK70: sağolasınn 1 de olabilirdi :KK45:
Yok gönlüm bol benim :cool::KK45:

Ben yeniyorsam kimseye yedirmem, yapmayacagim :cool::cool:

Keşke benim tartıda fazla gösteriyor olsaydı :KK53: yalnız kızlar hep baskül de tartı hilesi diyordu ya yeminle simdi ne oldugunu anladim :KK70::KK70:

Yok gönlüm bol benim :cool::KK45:
Aynen alttaki çıkınca eksik gösteriyor bir seferinde yerini değiştirdim meğer altı bir yere düşmüş ne paniklemiştim.Ben beni az göstersin istemem sonra çok gevşeme oluyor:skandal:

Olmuş canım, sunum güzel. ❤️
Tek sorun ışık sanırım, cam kenarı ya da açık balkon çekimi olsaydı, renkler şahane çıkardı.
Bir dahaki katılımında aklında olsun:KK66:
En üstteki sunum resmi çok canlı olmuş oda yakın çekim değil keşke hepsi öyle olsaydı:)
Daha öğrenecek yeni başlıyoruz bundan sonra anne kızı bırakmayız:)

Olmuş canım, sunum güzel. ❤️
Tek sorun ışık sanırım, cam kenarı ya da açık balkon çekimi olsaydı, renkler şahane çıkardı.
Bir dahaki katılımında aklında olsun:KK66:
Sağol canım telefonumda iyi çekmiyor bide akşam üzeri bi çektim bi baktım tarih kağıdı yok tekrar çekeen kadar akşam yemek vaktiydi baya kötü oldu ama yinede yükledim

Back