Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim oğlan da durup durup o şarkıyı açıyor telefonda ah yalan dünya şarkısı varya diyorum dur bismillah daha 3 yaşındasın aklıma geldi Selda Bağcan deyince
Vodafone sorunumuzu çözmüş 4g son sürat çekiyor şaşırttılar beni hafta sonu köydeydik bizde bu gün evdeyiz yeni kategori ne olur diye düşünüyorum şimdiden
Vodafone sorunumuzu çözmüş 4g son sürat çekiyor şaşırttılar beni hafta sonu köydeydik bizde bu gün evdeyiz yeni kategori ne olur diye düşünüyorum şimdiden
Bizim oğlan da durup durup o şarkıyı açıyor telefonda ah yalan dünya şarkısı varya diyorum dur bismillah daha 3 yaşındasın aklıma geldi Selda Bağcan deyince
Nevreste
diyorki bu madalyalari bana bosa verdiler tasiyamiyorum zaten kendimi göbegimi zor tasiyorum diyor alacakmissiniz madalyalari istemiyormus rabiaya verin dedi son vasiyetiymis