• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Geçen hafta bende çok yoğundum:olamaz:Dediğin gibi yemek yetiştirmek zor geliyor.Dün geç geleceğim belli değildi ve eşim yemeğe geleceğini ben dışardayken söyledi.Oğlumun sınavı vardı sonra arkadaşlarla bir yere gittik:)Geldim 25-30 dakikada düdüklü tencerede mercimkeli pilav yaptım.Güzel oldu ya:KK70:Makarna yapmak istemedim:)Senin işin zor vallahi:)
Duduklude nasil oluyo o pilav? Bulgur mu?

Afiyet olsun.:KK200:
Bende eristeli yesil mercimek yaptim yanina kereviz salatasi yaptim tek oldugum icin yeterli geldi:halay:
Bugun hamur isi yoktu bende:KK45:
Ben bugün yemek için yapmadım haftalık bazlamamı yaptım hafta içi rahat olacağım:)Yarın diyete başlayacağım ama ne kadar tutarlı olacağım bilmiyorum:70:

Geçen hafta bende çok yoğundum:olamaz:Dediğin gibi yemek yetiştirmek zor geliyor.Dün geç geleceğim belli değildi ve eşim yemeğe geleceğini ben dışardayken söyledi.Oğlumun sınavı vardı sonra arkadaşlarla bir yere gittik:)Geldim 25-30 dakikada düdüklü tencerede mercimkeli pilav yaptım.Güzel oldu ya:KK70:Makarna yapmak istemedim:)Senin işin zor vallahi:)
Sende benden farksız değilsin canım, kaça bölündüğün belli olmuyor.:olamaz:

Eşime dedim, “bak yemekleri yapıyorum. Hergün farklı ana yemeği ısıt ve salata yapıp sofrayı kur. Geldiğimde hazır olsun” dedim.

“Oldu canım, başka” dedi:olamaz:

“İyi o zaman, zukkum ye” cevabını aldı az evvel :KK70:

Müceddere mi ?

Bulgur canım:)Ne yapayım pişer dedim pişmedi bende kapattım kapğağını:KK70:Zaten ben köy bulguru kullanıyorum geç pişiyor:)Düdüklüde iyi oldu:)
Mecbur olmasam kısık ateşte pişmesini tercih ederdim:)
Ha bende daha mi iyi oluyo diye:)) eline saglik herseyin pratigi lazim bize:)

Sende benden farksız değilsin canım, kaça bölündüğün belli olmuyor.:olamaz:

Eşime dedim, “bak yemekleri yapıyorum. Hergün farklı ana yemeği ısıt ve salata yapıp sofrayı kur. Geldiğimde hazır olsun” dedim.

“Oldu canım, başka” dedi:olamaz:

“İyi o zaman, zukkum ye” cevabını aldı az evvel :KK70:
Aynen Yasmin'im her şey bana bakıyor sadece evde işim olsa dışarıda bir sürü işim oluyor:)Bir sürü insanla uğraşıyorum:)
Eşimden bende yardım istiyorum.Ama çokta etmiyor diyeyim zaten haftada 3 gün veya 4 gün evde:)
İyi demişsin:70:

Back