• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
E kendi kalkıp gitse,yazık sana ,çocuklu kadınsın sen :eek:
Olur mu canım yıllardır alışmış ://

Birde ise çanta hazırlıyoruz ya artık mecbur kalkıyorum

Kendi tenezzül Edip hazırlaması
Hem kahvaltıya hem çanta olunca mecbur yani

Önceden hazırlasan :KK58: E ufaklık bebekken falanda mı hep uyandın böyle ?:KK34:
Sadece ikinciden sonra zor oluyor diye çanta goturmuyordu ama kahvaltı yapar yani yapmasi da lazım evden çıkıp tekrar eve gelmesi 10-11 saat arası değişiyor çünkü

Tekrardan çanta hazırlamaya başladık son 6-7 aydır acıkıyorum diyor işte arkadaşlar getiriyor veriyorlar kendimi eksik hissediyorum diyor :D

Eskiden hazırladığım çantalar olsa şuan hayatta yetistiremem

Şuan ya tost yapıyorum yada ekmek arası birşeyler şurup koyuyoruz yanına meyve kolay yani :))

Sadece ikinciden sonra zor oluyor diye çanta goturmuyordu ama kahvaltı yapar yani yapmasi da lazım evden çıkıp tekrar eve gelmesi 10-11 saat arası değişiyor çünkü

Tekrardan çanta hazırlamaya başladık son 6-7 aydır acıkıyorum diyor işte arkadaşlar getiriyor veriyorlar kendimi eksik hissediyorum diyor :KK70:

Eskiden hazırladığım çantalar olsa şuan hayatta yetistiremem

Şuan ya tost yapıyorum yada ekmek arası birşeyler şurup koyuyoruz yanına meyve kolay yani :))
Yok,benim takıldığım uyanıyor olmak,çanta hazırlamakta bir şey yok :)

Back