Olay bu canım:)Tasarruf et suyunu çöpe atmıyoruz değerlendiriyoruz:)Ooo abla süper anlatmişsin ben dün et pişrmiştim onun suyuylada corba yapmistim keşke katilsaymişim bukadar basitmişse
hiç kaçırmamElemiş olursunuz değil mi
Bu iyiydi işte düşünücem bunuilkhafta incele olmazsa haftaya katılırsın illa gelir aklına bişeyler :)
Evet abla anlaşildı sağolOlay bu canım:)Tasarruf et suyunu çöpe atmıyoruz değerlendiriyoruz:)
çok derin düşün son haftaya gelBu iyiydi işte düşünücem bunu
daha var yaniOylama günü eklerim canım:)
Ahhah dimi amaçok derin düşün son haftaya gel
bak bi kişiyi daha eledim
o da olur,bana uyarAhhah dimi amaçok düsunursem vazgeçerim
Tamam tamam ben yavaşça geri çekiliyorumo da olur,bana uyar
çok kolay oldu beee keşke herkes böyle kaçsaTamam tamam ben yavaşça geri çekiliyorumkorkmaya basladim
Yarın bekliyorum:)Evet abla anlaşildı sağol
çekildi o :)Yarın bekliyorum:)
Keşkeeçok kolay oldu beee keşke herkes böyle kaçsa
O sekilde bi yemek yaparsam insallah ablaYarın bekliyorum:)
Bakarsin 4 oyun acısini cikarmak icin geri gelirimçekildi o :)
Yok abla katılirsam hedefim 5 oy
Daha fazlası olacak inşaallahKeşkee
O sekilde bi yemek yaparsam insallah abla
Bakarsin 4 oyun acısini cikarmak icin geri gelirim
Yok abla katılirsam hedefim 5 oy
Insallah ablacm❤Daha fazlası olacak inşaallah
Bu sayede pro olma ihtimalin olabilir:)Insallah ablacm❤
Daha neler var neler .Mesela geçen gün birkaç elma yumuşamıştı kurabiye yaptım.Bazen peynirler tabakta bekler yenmez ,sertleşir börek harcına katılır.Bayat ekmek ufalanınca galeta olarak ta işe yarar ,tatlıda bileCanım artan yemek şart değil:)
Yani bakdeynepnaz az önce bir örnek verdi:)Salataya soğan doğramış fazla gelmiş onunla börek yapmış buda tasarruftur:)
Tavuk yaparız onun suyuna çorba etiyle pilav yaparız buda tasarruftur:)
Yani bu tarz bir sürü şey var:)Kalan ekmek içi ile köfte yaparız:)Ekşiyen yoğurdu süzme yoğurt yapar iskender yanına servis ederiz.Pide kalır pideli köfte yaparız gibi gibi bu liste uzar:)