Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım artan yemek şart değil:)
Yani bak deynepnaz
az önce bir örnek verdi:)Salataya soğan doğramış fazla gelmiş onunla börek yapmış buda tasarruftur:)
Tavuk yaparız onun suyuna çorba etiyle pilav yaparız buda tasarruftur:)
Yani bu tarz bir sürü şey var:)Kalan ekmek içi ile köfte yaparız:)Ekşiyen yoğurdu süzme yoğurt yapar iskender yanına servis ederiz.Pide kalır pideli köfte yaparız gibi gibi bu liste uzar:)
bu konu ben mapıstayken açılmış görmemişim o sebeple az inceledim de ben kimyasalı bırakalı çok oldu ödül benden uzak ama birinci olamayacağım için spor olsun diye katılabilirim :)
Canım artan yemek şart değil:)
Yani bak deynepnaz
az önce bir örnek verdi:)Salataya soğan doğramış fazla gelmiş onunla börek yapmış buda tasarruftur:)
Tavuk yaparız onun suyuna çorba etiyle pilav yaparız buda tasarruftur:)
Yani bu tarz bir sürü şey var:)Kalan ekmek içi ile köfte yaparız:)Ekşiyen yoğurdu süzme yoğurt yapar iskender yanına servis ederiz.Pide kalır pideli köfte yaparız gibi gibi bu liste uzar:)