- 12 Mart 2019
- 14.298
- 33.623
Ama olsun seni layık gormesi bile gurur vericikız öyle deme ben O' nun verdiği oy yüzünden Elalis e kaptırdım ramazan sofralarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama olsun seni layık gormesi bile gurur vericikız öyle deme ben O' nun verdiği oy yüzünden Elalis e kaptırdım ramazan sofralarını
valla anlamadım eloş menü ne alaka israfı önlemek ne alakakız atı alan parisi geçti
sen daha kural mı soruyosun,tembel öğrenci seniiii
tamamAma olsun seni layık gormesi bile gurur verici
Biz iki kisiyiz evde bizde hic bisey kalmiyoki fazla yapmiyorum da onun icin ben katilamamvalla anlamadım eloş menü ne alaka israfı önlemek ne alaka
ne güzel oldu ama tam süpriz ❤Aynı bunda olduğu gibi:)
Canım artan yemek şart değil:)Abla bilemiyorum ki şu fairyli olani yapamam ya benim oyle pek artan biseyim olmaz degerlendirmeye
bi sofra kuruyosun.menüde çöpe atılmaktan kurtarılmış bir yemek.sadece sofra fotosunu çekip nevoşa özelden atıyosun dümdük :) tarif aşaması falan yok.valla anlamadım eloş menü ne alaka israfı önlemek ne alaka
Aynen öyle oldune güzel oldu ama tam süpriz ❤
bu konu ben mapıstayken açılmış görmemişim o sebeple az inceledim de ben kimyasalı bırakalı çok oldu ödül benden uzak ama birinci olamayacağım için spor olsun diye katılabilirim :)Biz iki kisiyiz evde bizde hic bisey kalmiyoki fazla yapmiyorum da onun icin ben katilamam
Değil canım geçen yıl sütaş'ta yaptığımız gibi sadece sofra resmini bana göndereceksiniz:)geleneksel yarışmadan değil yani bu :)
pek anlamadım yarışma içeriğini
ilkhafta incele olmazsa haftaya katılırsın illa gelir aklına bişeyler :)Biz iki kisiyiz evde bizde hic bisey kalmiyoki fazla yapmiyorum da onun icin ben katilamam
konu açmıyoruz yanibi sofra kuruyosun.menüde çöpe atılmaktan kurtarılmış bir yemek.sadece sofra fotosunu çekip nevoşa özelden atıyosun dümdük :) tarif aşaması falan yok.
Resimler ve metin bana geliyor .İsimler açıklanmayacak sürpriz bir yarışma:)konu açmıyoruz yani
sen istersen aç bi kişi bi kişidirkonu açmıyoruz yani
çok heyecanlı katılayım o zamanResimler ve metin bana geliyor ve isimler açıklanmayacak sürpriz bir yarışma:)
Elemiş olursunuz değil misen istersen aç bi kişi bi kişidir
en merakla beklediğim bu yaaaaResimler ve metin bana geliyor ve isimler açıklanmayacak sürpriz bir yarışma:)
Tamam canım bekliyorum bana özelden yollayacaksın:)çok heyecanlı katılayım o zaman
Ooo abla süper anlatmişsin ben dün et pişrmiştim onun suyuylada corba yapmistim keşke katilsaymişim bukadar basitmişseCanım artan yemek şart değil:)
Yani bak deynepnaz az önce bir örnek verdi:)Salataya soğan doğramış fazla gelmiş onunla börek yapmış buda tasarruftur:)
Tavuk yaparız onun suyuna çorba etiyle pilav yaparız buda tasarruftur:)
Yani bu tarz bir sürü şey var:)Kalan ekmek içi ile köfte yaparız:)Ekşiyen yoğurdu süzme yoğurt yapar iskender yanına servis ederiz.Pide kalır pideli köfte yaparız gibi gibi bu liste uzar:)
Oylama günü eklerim canım:)en merakla beklediğim bu yaaaa
kurallarda yazıyordur ama ne zaman paylaşcan fotoları nevoş