Sonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldum bunlar böyle canım pes etme devam et:)Valla abla bilmiyorumkiilk kez katildim ve en düşük oyu aldimya onun şokundayim yani hadi 6 8 alanlar var onlardan olsaydim neyse 4 ya cok komik ama seninkide iyimis 3 oy
Sagol abla moral oldu vallahayır canım ya öyle düşünme
hepimiz o oylarda kaldığımız oldu.her seferinde daha da yülselttik çıtayı :)
3 senedir katılıyorum henüz şampiyonluğum yokResmen sonuncu oldum ya resmenzaten birincilik degildi hedefim
Gerçekten okadarmı kötüydüki 4 oy alarak sonuncu oldum 4 oy 4
Teşekkur ederim ablacım insallahSonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldum bunlar böyle canım pes etme devam et:)
Benim şampiyonlukta gözum yoktuda 4 oy alınca bi duraksadim3 senedir katılıyorum henüz şampiyonluğum yok
oy verenler arasında kazen var mı?Benim şampiyonlukta gözum yoktuda 4 oy alınca bi duraksadim
bi zaman sonra eğlenmene bakıyorsun sadece.sonra beklemediğin anda bi bakmışsın birincisin :)Sagol abla moral oldu vallayapabilcegim diger yarişmalara artık
Ramazan sofralarına katılmayı düşünmez misin?Teşekkur ederim ablacım insallah
Var canım başladık sponsorumuz fairy:)Nevreste ramazan sofraları yok mu bu sene?
Aynı bunda olduğu gibi:)bi zaman sonra eğlenmene bakıyorsun sadece.sonra beklemediğin anda bi bakmışsın birincisin :)
Yok yok ay keske olsaydi onun oy verdikleri birinci olmuyo ama beni layik gormuş der gururlanirdim kendimceoy verenler arasında kazen var mı?
Aynen öyle :)Yok yok ay keske olsaydi onun oy verdikleri birinci olmuyo ama beni layik gormuş der gururlanirdim kendimce
Insallah bende öyle olurumbi zaman sonra eğlenmene bakıyorsun sadece.sonra beklemediğin anda bi bakmışsın birincisin :)
Abla bilemiyorum ki şu fairyli olani yapamam ya benim oyle pek artan biseyim olmaz degerlendirmeyeRamazan sofralarına katılmayı düşünmez misin?
olsun üzülme bu da geçerYok yok ay keske olsaydi onun oy verdikleri birinci olmuyo ama beni layik gormuş der gururlanirdim kendimce
geleneksel yarışmadan değil yani bu :)Var canım başladık sponsorumuz fairy:)
Yarışma - 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Tavuk Suyuna Pilav ve Çorba:KK200: Herkese hayırlı ramazanlar 😍 İçinde bulunduğumuz olağanüstü günlerden dolayı Ramazan ayı bu sene olması gerektiği...www.kadinlarkulubu.com
kız öyle deme ben O' nun verdiği oy yüzündenYok yok ay keske olsaydi onun oy verdikleri birinci olmuyo ama beni layik gormuş der gururlanirdim kendimce
Çoğunluk anlamadi emin olgeleneksel yarışmadan değil yani bu :)
pek anlamadım yarışma içeriğini
kız atı alan parisi geçtigeleneksel yarışmadan değil yani bu :)
pek anlamadım yarışma içeriğini