- 12 Mart 2019
- 14.298
- 33.623
Tek dileğim oBu sayede pro olma ihtimalin olabilir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek dileğim oBu sayede pro olma ihtimalin olabilir:)
Aynen bir sürü şey var illa kalan yemek şart değil:)Daha neler var neler .Mesela geçen gün birkaç elma yumuşamıştı kurabiye yaptım.Bazen peynirler tabakta bekler yenmez ,sertleşir börek harcına katılır.Bayat ekmek ufalanınca galeta olarak ta işe yarar ,tatlıda bile
Sponsorlu yarışmalarda hep oldu yine olabilir ondan kaçırma canım:)Tek dileğim o
Insallah abla düşünucemSponsorlu yarışmalarda hep oldu yine olabilir ondan kaçırma canım:)
Tekrar ellerine sağlık.Tarifin de sunumun da süperdi.Millete nasıl börek açmak zor geliyorsa,bana da o çorbayı yapmak zor geldiYuvalama Çorbası Tarifime oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim
@etacarinea
@rainxxx
@nnazzoo
moon83
@Twinsmom1
@samimi
@RoseAnge
@kaju
@Cevizli kek
@1Sen
@autumnn
@buttrfly
@la_edri
@pearlshine
@isabel
@Gonul83
@Dersolsun
@Dead Cell
@kanaryamm
@GCA
@Rume
@-cantanem-
@lingen
@moonandstar
@ruzgaryeli
@otur SIFIR
@Blackkcat
@befer
@Hllgncr
@sugarpare
@mutlumelo
@ltnbng
@krtp86
@reyyanK
@TurkuazKrampon
@mysteryo
@Meredith Grey
@bengisu022
@Ysmdfn
@Machu Picchu
@Halitim
deynepnaz
@kar-emel
@HaslanmisPattis
@Luluuu94
@kardelelen321
@Astoria
@Rzg14
@12ist
@violet17
@narcisorod
@Elalis
@Rakika
@Dahliadivin
@Huma Gulsum
@Nilda1
@emnis
@can09e
@Less-is-More
@misalimmmc
@Hediye33
@Margaret Hamilton
@Sabr-Sukur-Dua
@gereksizkontes
@pineapple2
@Jenna16
@Irregularverbs
@1cancan1
@Leyl-i-fer
@sweet mom
@Sevgili sevgilim
@Gamzeliyy
@Seytanolabilirim
@pinkpantera
@Cnrozge
@Siyah_incim
@maygirl59_
@Mrvackkl
@Amberluna
@Duhahsen
@Zeyna90
@Gkyzu
@Ondokuzdokuzondokuz
@Feline
@minikcekirge
@sadehayatt06
@Ozlemesra
@Mormenekse21
@Gunes3452
@mutlulukarayiciii
@hayatyolcusuyum
@Kidem34
@Alonealone123
@Merhabalarbencocuk
@Zambak44
@Hanfer
Teşekkür ederim canım Bana poğaça yapmak zor geliyorTekrar ellerine sağlık.Tarifin de sunumun da süperdi.Millete nasıl börek açmak zor geliyorsa,bana da o çorbayı yapmak zor geldi
Teşekkür ederimRica ederiz guzel gorunuyordu corbaniz❤
Bana da sarma,dolma içi yapmak zor geliyor,daha doğrusu üşeniyorum.Teşekkür ederim canım Bana poğaça yapmak zor geliyor
İç hazırlaması zor sarması kolayBizim ıspanaklı içli köftemiz var onun içini hazırlamak zor geliyor iç hazır olsa içli köftesi kolayBana da sarma,dolma içi yapmak zor geliyor,daha doğrusu üşeniyorum.
Aynen içi hazırladıktan sonra gerisi kolay geliyor.İç hazırlaması zor sarması kolayBizim ıspanaklı içli köftemiz var onun içini hazırlamak zor geliyor iç hazır olsa içli köftesi kolay
Aynen bende geçen gözleme yaptım iç ve hamur kaldı ertesi gün devam ederim dedim sonra fırında börek yaptım içi öylece koydum ve daha güzel oldu:)Bundan sonra çiğ koyalımAynen içi hazırladıktan sonra gerisi kolay geliyor.
Böreğin harcını ben çiğ ıspanaktan yaptım o yüzden,kavrulmuş ıspanaktan daha güzel oluyormuş meğer.Boşuna kavurmaya uğraşıyormuşum.
Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık baskan tebrik ederim Nevreste
BuradayımNevoş buraya yumruk havaya
Ben şimdi yapamam da sen PC deysen fisekleri patlatNevoş buraya yumruk havaya
Tebrikler ablaaaa Sen fasulyemiydinTeşekkür ederim
Fişek bulamadım bomba var elimde olur mu?Ben şimdi yapamam da sen PC deysen fisekleri patlat
Usulca koy onu yerineFişek bulamadım bomba var elimde olur mu?