Çocuklarla zorlanırsın erken mi kalktılar yoksa uyumaya devam mı:)Sağol canım amin cümlemizinkini
Oyledir inşallah,çünkü aylardır kilo almıyordum,hareket edemedigim halde. Oldu canım ya,geçen Carsamba'ydiÖdem olabilir canım:)Jenna'm zaman nasıl geçiyor o kadar oldu mu
Bende varım 1 sene mantıklı:)Ben varim,ilk katılan sen ve ahretligim olduÇoğalırız insallah
Harekete geçince vermeye başlarsınOyledir inşallah,çünkü aylardır kilo almıyordum,hareket edemedigim halde. Oldu canım ya,geçen Carsamba'ydi
Aklın yolu birBende varım 1 sene mantıklı:)
Hiç gelmiyorsunkiNasılsın beya hiç görüşemiyoruz
Zaten önemli olan kısım bitti ya,elhamdulillahHarekete geçince vermeye başlarsınMaşaallah
Aynen en önemlisi o zaten canım ben bile sıkılaşsam kilo bile vermesem olur:)Oda böyle oturmayla çok zorZaten önemli olan kısım bitti ya,elhamdulillahSıkılaşsam o bile yeter:)
Hafta içi birine aldiririm diye umuyorum:)Canım ya,beni de düşünürInşallah bulursun bir an önce
Yetişemiyorum ki oğlanın dersleri videoları öğretmenin de istekleri bitmiyor kiHiç gelmiyorsunki
Aynen ablaOhhh şükür yetişmiş benimki 15 dk kala geldi:)
Hayırlısı olsun canım benim
Virüs olmasa yardiracagiz,kim tutacak bizi ?Aynen en önemlisi o zaten canım ben bile sıkılaşsam kilo bile vermesem olur:)Oda böyle oturmayla çok zor
Hadi inşallah canımHafta içi birine aldiririm diye umuyorum:)
Bizi ihmal etme arada gel ozletmeYetişemiyorum ki oğlanın dersleri videoları öğretmenin de istekleri bitmiyor ki
Adam bir aydır evdetatil üstüne tatil geliyir
Çamaşır bulaşık btmiyor ne dertliyim bilsen
Ortanca erken kalktı digerleri çok geç yattı sahurda n sonra o yüzden uyudular canimÇocuklarla zorlanırsın erken mi kalktılar yoksa uyumaya devam mı:)
Gelirim tabii canimBizi ihmal etme arada gel ozletme
Tamm tamm sakladım gel öpeyimGelirim tabii canimo sopayı çek yalnız ters bir şey olmasin
Doğuma galibaNereye gittiniz
Heh böyle daha iyi olduTamm tamm sakladım gel öpeyim