Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın beya hiç görüşemiyoruzHayırlı akşamlar
Sen ortalarda yoksun ciğerim özlüyorumNasılsın beya hiç görüşemiyoruz
Öyle oldu bu ara bende çok özledimSen ortalarda yoksun ciğerim özlüyorum
Çok iyi geçti canımYemekte uğraştırıcı şeyler yapmadım:)Çocuklarda evde olunca sıkıntı olmadı:)Öyle oldu bu ara bende çok özledim
Nasıl geçti ilk gün
Benimde iyi geçti çok Şükür canımÇok iyi geçti canımYemekte uğraştırıcı şeyler yapmadım:)Çocuklarda evde olunca sıkıntı olmadı:)
Sen nasılsın neler yaptın ,nasıl geçti
HiçOnline sınava gireceğim bakalım keyfim gelirse inşallah
Memleket dertten ağlıyor geciriverseler sınavsız nolurdu sanki
Eşim iftara 2dk kala geldi:)tarifimin taban malzemesini de getirmiş cancağızım ama labne yokLabne alamıyorsun değil mi:)
Sana kıyamam çıkma dışarı viruse aciksin senLokasyon bildir
Napiyim bos labne kutusunu yok tabiki:)Hadi içi dolu labnen yok boş kutu da mı yok
Karnım doydu:)İftar yaptığın çok belli oluyor benim oğlan gibi duramiyorsun yerinde
Canım ya,beni de düşünür Inşallah bulursun bir an önceSana kıyamam çıkma dışarı viruse aciksin sen
Ellerine sağlık canım Allah kabul etsinBenimde iyi geçti çok Şükür canım
Bende öyle patates köfte kizarttim mercimek vardı uğraşmadım fazla :)
Yazık tabii Sen ne dersen altına imza atarımYazık değil mi ama bana
Ohhh şükür yetişmiş benimki 15 dk kala geldi:)Eşim iftara 2dk kala geldi:)tarifimin taban malzemesini de getirmiş cancağızım ama labne yok
Sağol canım amin cümlemizinkiniEllerine sağlık canım Allah kabul etsin
Ödem olabilir canım:)Jenna'm zaman nasıl geçiyor o kadar oldu muAmeliyat olalı tam 9 gun oldu,hâlâ 2 kilo fazla çıkıyorum.Serumdur,ödemdir değil mi? Annem tartı 2 -3 kilo fazla tartıyor diyor ama