Teşekkür ederim canımÖncelikle herkese hayırlı,sağlıklı,ve bereketli Ramazanlar diliyorum.
Ellerinize emeğinize sağlık muhteşem çorbalar var.Nihayet kararımı verdim ve bu kez oylarım yüksük çorba ve yuvalama çorbaya ..
Bitirdim ben Şükür :))Bende 11.sayfada pes ettim çocuk durmadi:)
Amin kuzum inşallahAllah kabul etsin kuzum
Amin kuzum inşallah
Ben ne olur ne olmaz diye tutuyorum birde boş kutuları kaynnaam istiyorNapiyim bos labne kutusunu yok tabiki:)
Teşekkür ederim canımMerhabaaaBen oyumu en havalı sunumu olan ve onca çorbanın arasında Balıkesirli olduğum için tadını en çok sevdiğim çorbaya "Terbiyeli Tavuk Çorbası"na verdim. Diğer oyum da yapıp buraya koyduğu gün bir oyum kesinlikle bu sunuma olacak dediğim "Lebeniye Çorbası". Hepinizin ellerine sağlık
Hayatimda okudugum en guzel yorumAma sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim bu
Sen nerelerdesin canım iyi misinHayatimda okudugum en guzel yorum
İyi diyeyim iyi olayim nevoSen nerelerdesin canım iyi misin
Çocuklar zorluyor demek:)İyi diyeyim iyi olayim nevokresin acilmasini dort gozle bekliyorum sen nasilsin
Zorlamak ne kelime nevo.neyse ki esim bir aydir evde bizim burda her yer kapali market disinda kimse calismiyordu 27 nisandan itibaren isyerleri aciliyor Sukur.kresler mayis sonu acilir herhaldeÇocuklar zorluyor demek:)
Sizin orada durumlar nasıl canım yani kreş açılabilecek durumda mısınız?
İyidir canım çok şükür
Hayırlısı olsun canım Allah kolaylık versinZorlamak ne kelime nevo.neyse ki esim bir aydir evde bizim burda her yer kapali market disinda kimse calismiyordu 27 nisandan itibaren isyerleri aciliyor Sukur.kresler mayis sonu acilir herhalde
Sgeldin kanka valla çok merak ettim