- 16 Ağustos 2010
- 292.864
- 602.460
- 43
Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)Ortanca erken kalktı digerleri çok geç yattı sahurda n sonra o yüzden uyudular canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)Ortanca erken kalktı digerleri çok geç yattı sahurda n sonra o yüzden uyudular canim
Oy oy bende görsem o günleri maşallah :))Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)
Arada bari kaç gelBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni
Büyürler canım inşaallah zaman hızla geçiyorOy oy bende görsem o günleri maşallah :))
Tamam arada ses ver özlemeyelimBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni
Görüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyirBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı ile inşallah görürüzBüyürler canım inşaallah zaman hızla geçiyor
Arada bari kaç gel
Geldim:)telefonla konuşuyorTamam arada ses ver özlemeyelim
Bende 11.sayfada pes ettim çocuk durmadi:)Görüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyir
Uzun sürsünGeldim:)telefonla konuşuyor
Allah kabul etsin kuzumGörüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyir
Hayırlı gecelerHayırlı geceler hepinize
Hayırlı Ramazanlar canımHayirli ramazanlar kizlar❤
Kazanan belli olmus gibi, simdiden tebrik mi etsek
Bu arada bisi sorcam bu pinar yarismasinda 1. Olunsa fasulye olmaya aday olunuyo mu, yani 3 birincilik hakkimiz var ya hani, 1 hakkimiz gider mi
Bide ramazan menulerini ne zaman aliyoruz
Hmmm sayiliyo demek.Hayırlı Ramazanlar canım
Yok daha erken:)
Evet Pınarda sayılıyor:)
Ramazan sofraları henüz belli değil canım onun için biraz bekleyeceğiz:)