Hiz iyidirÇok hızlı gitmiyor muyuz
Hiç sasirmam.comDurumu bilmeyen beni sapık zannedecek
Oysa konu tarif
Okuyayım dedim. De yok anacım anca gelmişim zaten 26 sayfa çok geldi gözüme
Beceriksiz o yapamaz bence
Yok beceriksiz değil tembelmiş onu keşfettikBeceriksiz o yapamaz bence
bende ikini koyuyorim ama burda sadece yoğurtla yapan var tadını bilmiyorum hiç cortuk otu da koyuyor musun :))Bizimkine ikisi de konuyor, varsa o daha makbul
Ben sana özetleyeyimOkuyayım dedim. De yok anacım anca gelmişim zaten 26 sayfa çok geldi gözüme
Benim arkadaşımdan ne bekliyorsun ki zatenYok beceriksiz değil tembelmiş onu keşfettik
Tarif arıyorYok beceriksiz değil tembelmiş onu keşfettik
Biz yoğurtlu yaparız:)bende ikini koyuyorim ama burda sadece yoğurtla yapan var tadını bilmiyorum hiç cortuk otu da koyuyor musun :))
Onu kim koruyacak?Ben sana özetleyeyimKukrim nickini değiştirip jennasınınpremsesi18 yapacakmış. Bir de bana gazoz içirmeye çalıştı nevo ile jenna ama ben içmedim, çok korkuyorum gel beni koru
Aman diyeyim yapmasın eskilerden biri de triplisi yapmıştı tribine bandı lar sonraBen sana özetleyeyimKukrim nickini değiştirip jennasınınpremsesi18 yapacakmış. Bir de bana gazoz içirmeye çalıştı nevo ile jenna ama ben içmedim, çok korkuyorum gel beni koru
Ası kiti mi?Benim arkadaşımdan ne bekliyorsun ki zatenkitle yatan şaşı kalkar
Senden beter galiba hiç yanaşmıyorBenim arkadaşımdan ne bekliyorsun ki zatenkitle yatan şaşı kalkar