- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.225
Zor geldi değiştirmek gördüm de anlarsınız dedimAsı kiti mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yan komşu yoğurtlu yapıyor hiç vermedi bilmiyorum tadınıBiz yoğurtlu yaparız:)
Benim yan komşu yoğurtlu yapıyor hiç vermedi bilmiyorum tadınıBiz yoğurtlu yaparız:)
Arkadaşın bizden yana oldu.Birde üstüne sana beceriksiz dediBen sana özetleyeyim Kukrim nickini değiştirip jennasınınpremsesi18 yapacakmış. Bir de bana gazoz içirmeye çalıştı nevo ile jenna ama ben içmedim, çok korkuyorum gel beni koru
Minik komşundan çok şikayetçisin anladıkBenim yan komşu yoğurtlu yapıyor hiç vermedi bilmiyorum tadını
Yo kkiz en iyi komsumdur kendisi burda yasamiyor şuanMinik komşundan çok şikayetçisin anladık
Aman o kendine baksın Tenceresiz kaldim anneArkadaşın bizden yana oldu.Birde üstüne sana beceriksiz dedi
Ben olsam ona gününü gösterirdim
Aynen ya bir kurabiye bile yapamadıAman o kendine baksın Tenceresiz kaldim anne
Bir tarhana vermemişYo kkiz en iyi komsumdur kendisi burda yasamiyor şuan
Ben seni hiç satarmiyim anlatsana taze fasulye yiAman o kendine baksın Tenceresiz kaldim anne
Sorun bende de var sürekli tıklıyorum ama tek geliyor galibaMinik sol ayaktan çifter çifter geliyor
Vermek zorunda değil kiBir tarhana vermemiş
Yaktı mı yoksaBen seni hiç satarmiyim anlatsana taze fasulye yi
Habire net degisitiriyrim degistirdikce yolluyorum gitmiyor gibi gözüküyor ama bayağı anlamışsınızdır ne demek istediğim iSorun bende de var sürekli tıklıyorum ama tek geliyor galiba
Anımız var :))Yaktı mı yoksa
Yapmasın yarışmaya katıldığı için kilo veremiyor hep. Diyorum katılma bak san yaramıyorAynen ya bir kurabiye bile yapamadı
Seninkiler tek geliyor canım şaşkınımSorun bende de var sürekli tıklıyorum ama tek geliyor galiba