- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.240
En güzel öylesi işte bizden de kayınvalide otlaniyor keşke bizde otlansakGüzel olur:)
Kayınvalidem dikti bizde oradan otlanacağız
Labneli pasta yokÇilek de var labneli pastaya çilek lazım olursa gelin bize
Belki iftar sofrasına yapan olurLabneli pasta yok
Bu yıl kayısı yok hepsi yanmış,onlarda sebze ve diğer meyvelerle uğraşırlar:)Burada yasak var çıkamıyorlar diye bahçeye gittiler ilgilensinler:)En güzel öylesi işte bizden de kayınvalide otlaniyor keşke bizde otlansak
Olabilir:)Belki iftar sofrasına yapan olur
Hadi ya kayısı bolluğu olmayacak o zamanBu yıl kayısı yok hepsi yanmış,onlarda sebze ve diğer meyvelerle uğraşırlar:)Burada yasak var çıkamıyorlar diye bahçeye gittiler ilgilensinler:)
Kayınvalidemlerin her yıl mutlaka oluyordu.Yani başka bahçelerde olmuyor onlarda 10 ton çıkıyordu ama bu yıl hiç yok diyorlar.O kadar vahim durum:/Mevsim değişti:)Hadi ya kayısı bolluğu olmayacak o zaman
Zaten herşeyi vuracak bu virüs burda da zeytinyağı zamlı olacak diyorlar seneye
Ne tutuluyor ben ne kaçırdım
Patlican biber domates ektim fasülye ekicem
Burada fideler pahali yaBilmem yeter mi bir demet fidan aldı eşim 25 tane domates varmış icinde
Yaklaşık 30 tane biber fidanı ekti bu sene su faturasi kabaracak organik yiyeceğiz diye
Yok kusum ya son yarismalarda bekledigim oyu alamadigim ivin geri cekildim
Iyi kusum evdeyiz isyerim kapali zor gunler geciriyorum ama Allah buyuktur
Allah kolaylık versin canımIyi kusum evdeyiz isyerim kapali zor gunler geciriyorum ama Allah buyuktur
Oh masallah kuzum ağız tadı ile yiyin insallah olgunlaşıncaBurada fideler pahali yaaldım biraz 11tenede kendim domates ektim tohumdan onlarda büyüdü
Aminnn sağol canım saksida büyümesini beklediklerimi az once oğlum döktüOh masallah kuzum ağız tadı ile yiyin insallah olgunlaşınca
Hayirdir ya sen bize mesajmi vermeye calisiyosunEvde pınar labne kalmamış kocama söyleyeyim alsın lazım olur