Yarın arnavut yapicamCiğer severim :)
Afiyet olsunYarın arnavut yapicam
Buzluktan çıkan arnavutta güzel olmuyor onu domatesli biber soğan sarımsak sote yapAfiyet olsunBenimde var buzlukta ramazanda yapayım diyorum:)
Ben fırında yapıyorum canım benimkiler öyle seviyor yine öyle yaparım:)Buzluktan çıkan arnavutta güzel olmuyor onu domatesli biber soğan sarımsak sote yap
Sade mi yapıyorsun fırındaBen fırında yapıyorum canım benimkiler öyle seviyor yine öyle yaparım:)
Evet önceden kekik,zeytinyağı,tuz,pul biber koyup bekletiyorum Sonra borcamda pişiriyorum çok güzel oluyor:)Sade mi yapıyorsun fırında
Denemek lazım bu sefer beyimiz arnavut istedi birdahakine aklımda,ne kadar bekletiyosunEvet önceden kekik,zeytinyağı,tuz,pul biber koyup bekletiyorum Sonra borcamda pişiriyorum çok güzel oluyor:)
Genelde akşamdan koyup ertesi gün pişiriyorum:)Ama 2-3 saat beklese yeterli gelir:)Denemek lazım bu sefer beyimiz arnavut istedi birdahakine aklımda,ne kadar bekletiyosun
Ben beyin paça karışik yerim bol sarimsakliBen de pek sevmem ama sadece eti ile yapılırsa yerim:)Dil,beyin vs asla yemem:)
Ben tutuyorum merak etme senkazen tutmasın da kim tutarsa tutsun
asla cixxcicxxxx :/Hayirdir kullaniliyormuyum
Konu senin çorbankonu ney?
Deniycem bakalımGenelde akşamdan koyup ertesi gün pişiriyorum:)Ama 2-3 saat beklese yeterli gelir:)
Cimrilik etmesinler ve nevroşumHayır tabi ki
Canım çok kalabalığız bu mümkün olamaz:)Cimrilik etmesinler ve nevroşum
Aktarlarda oluyor abla her temizlik yapıldığında sürülmesi iyi gelir eşim her pansumanda sürmüştü
İnşallah şifa olur
O zmn ramazan sofralarında 3. Kez katılanlara falan olsunCanım çok kalabalığız bu mümkün olamaz:)