Sen böyle yazınca balkonuma gidip tekme atasım geldiü
Ben onlara marsupilami kuyruğu diyorum :) bu hafta çıkarlar inşallah.
havalar ısınınca iş buldum kendime,oyalanıyorum :)
geçen sene depresyonun dibindeyken eve kapatmıştım kendimi.bi çılgınlık yapıp terası yenilemeye kalktım.3 ay gece gündüz terasla uğraştım.fayansları boyadım, duvarları alçıyla taş duvar yaptım.paletlerden koltuk yaptım,sehpa yaptım.depresyon geçince pat diye bıraktım hepsini
şimdi onları tamamlıyorum.ramazanda iyi olur orda oturup kalkması.ama deli işiymiş,şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım
Ben kuzu eti sevmiyorum.Ben beyran çorbasını yapamaz mıyım?Migicim kuzu eti olsun yeter...İncik şart değil.
Kemikli dana eti ile de yapılır deynebim olur mu hic....Ben kuzu eti sevmiyorum.Ben beyran çorbasını yapamaz mıyım?
pattis soğan ön balkondaSen böyle yazınca balkonuma gidip tekme atasım geldi
Face sayfalarında da görüyorum öyle balkonları.Bunlar viledaydı,çöp kovasıydı,süpürgesiydi,patatesi soğanıydı,kiler eşyasıydı nereye koyuyor diyorum.Sorun bende mi acaba
eşim beyrana yatıya gider :)Kemikli dana eti ile de yapılır deynebim olur mu hic....
Görmeden inanmampattis soğan ön balkonda
vileda deterjan merdiven altında
erzaklar kiler dolabında
hiç fazlalık bırakmadım terasta.su şelalesi bilem yaptım
ben yaptım diye demiyorum ama efsane oldu
Yook artiiiik çok hoooooooooos
Eşim kzimiyor mu bu su harcar diye
Aklına karpuz kabuğu sokmasana senYook artiiiik çok hoooooooooosyaaaa abla sakın bunun yanında sunum yapmAaaaaaa ma ma maaaaaaa
Eşim kzimiyor mu bu su harcar diye
aynı ben ev hurdalik gibi annem geldiğinde söylenip hepsini Bodrum'a indiriyor sonra bir daha ki gelişinde bakıyor gene balkona çıkmış eşyalar söyleniyor sizden bişey olmaz diyeSen böyle yazınca balkonuma gidip tekme atasım geldi
Face sayfalarında da görüyorum öyle balkonları.Bunlar viledaydı,çöp kovasıydı,süpürgesiydi,patatesi soğanıydı,kiler eşyasıydı nereye koyuyor diyorum.Sorun bende mi acaba
Maşallahpattis soğan ön balkonda
vileda deterjan merdiven altında
erzaklar kiler dolabında
hiç fazlalık bırakmadım terasta.su şelalesi bilem yaptım
ben yaptım diye demiyorum ama efsane oldu
kurabiyelerde denedim,güzel olmadıYook artiiiik çok hoooooooooosyaaaa abla sakın bunun yanında sunum yapmAaaaaaa ma ma maaaaaaa
Tutamadım cenemiiiiAklına karpuz kabuğu sokmasana sen
Ben eşime söyleniyorim da 4 balık aldı şuan 30 oldu dün baktık 4 tane daha dolaniyr
allah iyiliğini versin
devir daim yapıyo
Senin kalpleri göster sen çok güzel oluyor deTutamadım cenemiiii
kemal sunalın atla gel şaban filmi gibi ilham gelmesi lazımaynı ben ev hurdalik gibi annem geldiğinde söylenip hepsini Bodrum'a indiriyor sonra bir daha ki gelişinde bakıyor gene balkona çıkmış eşyalar söyleniyor sizden bişey olmaz diye
Maşallahböyle görünce içinin kalktığı yerlere el atıyorsan bana buyur gel İzmir e giderken bir kahvemi iç
Olmadımi hayretkurabiyelerde denedim,güzel olmadı