- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Günaydın balımgünaydın güzel jennam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balımgünaydın güzel jennam
nasılsın canım,ağrıların azaldı mı biraz?Günaydın balım
Direnler canımı sıkıyor Dayanılacak durumda ağrılarım çok şükür canım,sen nasılsın? Oynatmaya az kaldı devam mı?nasılsın canım,ağrıların azaldı mı biraz?
Ben onlara marsupilami kuyruğu diyorum :) bu hafta çıkarlar inşallah.Direnler canımı sıkıyor Dayanılacak durumda ağrılarım çok şükür canım,sen nasılsın? Oynatmaya az kaldı devam mı?
Yarın çıkaracak insallah :)) Hatun her yerde marifetli maşallah,mutfakta,balkonda,bitsin de keyifle oturursunuz inşallahü
Ben onlara marsupilami kuyruğu diyorum :) bu hafta çıkarlar inşallah.
havalar ısınınca iş buldum kendime,oyalanıyorum :)
geçen sene depresyonun dibindeyken eve kapatmıştım kendimi.bi çılgınlık yapıp terası yenilemeye kalktım.3 ay gece gündüz terasla uğraştım.fayansları boyadım, duvarları alçıyla taş duvar yaptım.paletlerden koltuk yaptım,sehpa yaptım.depresyon geçince pat diye bıraktım hepsini
şimdi onları tamamlıyorum.ramazanda iyi olur orda oturup kalkması.ama deli işiymiş,şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım
aaa yarın mı,harika ❤Yarın çıkaracak insallah :)) Hatun her yerde marifetli maşallah,mutfakta,balkonda,bitsin de keyifle oturursunuz inşallah
Tamam kuzum,merakla bekliyorum ❤Evet yarın gel ,cikartalim dedi bakalım:)aaa yarın mı,harika ❤
amin inşallah kuzum,bitsin öncesi sonrası yapıcam atarım size
aaa yarın mı,harika ❤
amin inşallah kuzum,bitsin öncesi sonrası yapıcam atarım size
ü
geçen sene depresyonun dibindeyken eve kapatmıştım kendimi.bi çılgınlık yapıp terası yenilemeye kalktım.3 ay gece gündüz terasla uğraştım.fayansları boyadım, duvarları alçıyla taş duvar yaptım.paletlerden koltuk yaptım,sehpa yaptım.depresyon geçince pat diye bıraktım hepsini
şimdi onları tamamlıyorum.ramazanda iyi olur orda oturup kalkması.ama deli işiymiş,şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım
Mayasız pişideynepnaz bugün ne yaptın bakeme ne isticen benden
Bende kapı esiklerrini siva atıyorum diye havalaniyordum hatuna bakü
Dünden beri buraya sarma atmaya çalışıyorum kabul etmiyor foto mu içine doğdu herhalMayasız pişi
Geç oldu dersin şimdi ben yaptım sen öğlene sarma sar
aaaa bize kızan baloncuka bak
prenseslere düşük surat yakışmaz
Bende kapı esiklerrini siva atıyorum diye havalaniyordum hatuna bak
Ben de atamadımDünden beri buraya sarma atmaya çalışıyorum kabul etmiyor foto mu içine doğdu herhal
Migicim kuzu eti olsun yeter...İncik şart değil.Hiç bilmedıgım çorbaları görünce ben vay hepsini denemem gerekiyor
Beyran çorbası yapcam çok merak ediyorum
Ama kuzu incik yok
İyiki var bu tarifler ya