- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Büyük konuşma cukAaanneyyy neye gircekmişim ben
Ramazan sofrasına ise hayır tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük konuşma cukAaanneyyy neye gircekmişim ben
Ramazan sofrasına ise hayır tabiki
Wc saatlerimiz tutmadi
Konuştm gittiBüyük konuşma cuk
He he,tamam canımKonuştm gitti
Oda işe yaramaz bu aralar kafam cok bozuk jennam neşem yk, düzelirsem belki :)Bir doz daha gazoz hazırlayalım Nevreste
Noldu ki? Meraklılar gibi sordum ama,geçer inşallah hemenOda işe yaramaz bu aralar kafam cok bozuk jennam neşem yk, düzelirsem belki :)
Yeni gördüm iyi mi Yok,yapacaklar arasinaBeceremeyenler arasına mı
Sanmıyorum :) ama inşallahNoldu ki? Meraklılar gibi sordum ama,geçer inşallah hemen
Hadi insallahSanmıyorum :) ama inşallah
Sen nasıl oldunHadi insallah
Dinlenme ve iyileşme süreci devam bakalım,yakında daha iyi olacağım inşallahSen nasıl oldun
İnşallaaahhhhDinlenme ve iyileşme süreci devam bakalım,yakında daha iyi olacağım inşallah
Aminİnşallaaahhhh
Tebrikler ozaman katilirim zaten hep katiliyorum o gun evde ziyafet olur isteTıkladım bir de ne göreyim oy sayılarım çıktı karşıma Dahliadivin kesinlikle katil bacım ramazan kacmaz
Güzel oluyor güzelTebrikler ozaman katilirim zaten hep katiliyorum o gun evde ziyafet olur iste
günahımı aldın hemşom,uslu uslu uyuyordum
günaydın güzel jennamDinlenme ve iyileşme süreci devam bakalım,yakında daha iyi olacağım inşallah
aaaa bize kızan baloncuka bakOda işe yaramaz bu aralar kafam cok bozuk jennam neşem yk, düzelirsem belki :)