Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
ü

Ben onlara marsupilami kuyruğu diyorum :) bu hafta çıkarlar inşallah.
havalar ısınınca iş buldum kendime,oyalanıyorum :)
geçen sene depresyonun dibindeyken eve kapatmıştım kendimi.bi çılgınlık yapıp terası yenilemeye kalktım.3 ay gece gündüz terasla uğraştım.fayansları boyadım, duvarları alçıyla taş duvar yaptım.paletlerden koltuk yaptım,sehpa yaptım.depresyon geçince pat diye bıraktım hepsini :KK45:
şimdi onları tamamlıyorum.ramazanda iyi olur orda oturup kalkması.ama deli işiymiş,şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım :deli:
Sen böyle yazınca balkonuma gidip tekme atasım geldi:KK53:
Face sayfalarında da görüyorum öyle balkonları.Bunlar viledaydı,çöp kovasıydı,süpürgesiydi,patatesi soğanıydı,kiler eşyasıydı nereye koyuyor diyorum.Sorun bende mi acaba:skandal:

Face sayfalarında da görüyorum öyle balkonları.Bunlar viledaydı,çöp kovasıydı,süpürgesiydi,patatesi soğanıydı,kiler eşyasıydı nereye koyuyor diyorum.Sorun bende mi acaba:skandal:
pattis soğan ön balkonda
vileda deterjan merdiven altında
erzaklar kiler dolabında :KK53:
hiç fazlalık bırakmadım terasta.su şelalesi bilem yaptım :rolleyes:
ben yaptım diye demiyorum ama efsane oldu :KK45:

IMG-20191216-WA0012.jpg

deynepnaz deynepnaz baaakkkk :p

aynı ben ev hurdalik gibi annem geldiğinde söylenip hepsini Bodrum'a indiriyor sonra bir daha ki gelişinde bakıyor gene balkona çıkmış eşyalar söyleniyor sizden bişey olmaz diye :KK70: :KK53:
pattis soğan ön balkonda
vileda deterjan merdiven altında
erzaklar kiler dolabında :KK53:
hiç fazlalık bırakmadım terasta.su şelalesi bilem yaptım :rolleyes:
ben yaptım diye demiyorum ama efsane oldu :KK45:
Maşallah :nazar: böyle görünce içinin kalktığı yerlere el atıyorsan bana buyur gel İzmir e giderken bir kahvemi iç :KK51:

aynı ben ev hurdalik gibi annem geldiğinde söylenip hepsini Bodrum'a indiriyor sonra bir daha ki gelişinde bakıyor gene balkona çıkmış eşyalar söyleniyor sizden bişey olmaz diye :KK70: :KK53:

Maşallah :nazar: böyle görünce içinin kalktığı yerlere el atıyorsan bana buyur gel İzmir e giderken bir kahvemi iç :KK51:
kemal sunalın atla gel şaban filmi gibi ilham gelmesi lazım :KK70:
sana gelene kadar kaçar :rolleyes:

X