- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Şorbacılar kralı geldiiiiiiiii
Günaydın
Ohhhh Hanım arkadaşım misler gibi temizlemiş mutfağimizi ellerin kolların dert görmesin kuzum.
Musmutlu , huzurlu , sürprizlerle dolu güzel bir günümüz olsun inşallah.
Hayrına biri yapıp getirse keşke benim evdeki bitmiş.Günaydınlar elhancım,baktım kimsecikler yok dedim şurayı temizleyim hemenyorgunluk kahveside içmemiz lazım birazdan.
Hayrına biri yapıp getirse keşke benim evdeki bitmiş.misler gibi içerdik şurada hanım hanımcık.
( Elhancim demişsin bayyyıldım gadan ben alim)
Yorgun yorgun bir de kahve yapmışsın ne diyim ben şimdi.Kahveler hazır canım içip bide fal baktırabilsek bari ne güzel olurdu
Ben genelde hep öyle hitap ederim
Eki Görüntüle 2612796
Yorgun yorgun bir de kahve yapmışsın ne diyim ben şimdi.
Ellerine sağlık canım.
Eminim fincanda umutlarımız hakikate dönüşmeyi bekliyordur. Sonu güzelliklere çıkan bir sürü aydınlık yollarımız olsun. Balıklar, atlar olsun. Kederlerimiz dagilsin yok olsun. Güzel olan ne varsa gelsin bizi bulsun. Canım hanimim sağlık olsun hep.
AminŞorbacılar kralı geldiiiiiiiii
Günaydın
Ohhhh Hanım arkadaşım misler gibi temizlemiş mutfağimizi ellerin kolların dert görmesin kuzum.
Musmutlu , huzurlu , sürprizlerle dolu güzel bir günümüz olsun inşallah.
Ellerin dert görmesin şekercigimGünaydınlar şekercim
Sunuma bayıldım hanım ablaKahveler hazır canım içip bide fal baktırabilsek bari ne güzel olurdu
Ben genelde hep öyle hitap ederim
Eki Görüntüle 2612796
Pek bi cilvelisin bu sabah
Hangi yöreden istiyorsun kırmızı biber li mi yoğurttan muTarhana yapacak olan var mı
Kazanla yapsada hepimize dağıtsa sevabına,grip olcak gibiyim
Sorma,bir enerji bir enerjiPek bi cilvelisin bu sabah
Geçmiş olsun canim. Inşallah olmazsın:/Tarhana yapacak olan var mı
Ben dün pişirdim bol sarımsaklı koca bir tencere. Bu ara sık sık pişiriyorum direncimiz düşmesin diye. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versinTarhana yapacak olan var mı
Bizimkine ikisi de konuyor, varsa o daha makbulHangi yöreden istiyorsun kırmızı biber li mi yoğurttan mu
Allah arttırsınSorma,bir enerji bir enerji