- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Bol sarımsaklıBen dün pişirdim bol sarımsaklı koca bir tencere. Bu ara sık sık pişiriyorum direncimiz düşmesin diye. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ben de yapayım bari bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol sarımsaklıBen dün pişirdim bol sarımsaklı koca bir tencere. Bu ara sık sık pişiriyorum direncimiz düşmesin diye. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Şu alerji öyle illet bişey kiGeçmiş olsun canim. Inşallah olmazsın:/
Rakika bebeğim sen kimlerdensin :)Ben dün pişirdim bol sarımsaklı koca bir tencere. Bu ara sık sık pişiriyorum direncimiz düşmesin diye. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Afiyet şifa olsunBol sarımsaklı
Ben de yapayım bari bugün
Dün anneme anlattm şimdi çorbanında sunumumu olur... Bizim buralarda birkaç yer var aslında gidebilsem çok güzel fotolar çekerdim ama dışarı çıkamıyoruzNette fellik fellik çorba sunumu arayanlar,size de günaydın
Dün ban yemiyim polemiğe girmiyim diye Tenceresiz kaldim anne çeke çeke getirdi dedim ben gibi tembelin ne işi var bu maharetli kadınların arasında olsun sen muhabbete gel dedi. Jenna16 da arka çıktı ondan beridir burdayımRakika bebeğim sen kimlerdensin :)
Tanışmadık herhalde daha önce
Yeni mi düştün buraya
Jennam melek yüzlüm
Bebeğim geçmiş olsun. iyi bak elama. üzülürüm hastalanirsaBizimkine ikisi de konuyor, varsa o daha makbul
Geçmiş olsun canımTarhana yapacak olan var mı
Kazanla yapsada hepimize dağıtsa sevabına,grip olcak gibiyim
Gelsin bekleriz:)Dün anneme anlattm şimdi çorbanında sunumumu olur... Bizim buralarda birkaç yer var aslında gidebilsem çok güzel fotolar çekerdim ama dışarı çıkamıyoruz
Eee bulacan çaresini benim aklımda bir kaç fikir var söylemem dedi niye dedim sende üye olup yarışnayamı katılacan
Neden olmasn dedi sanırım corona yznden annemde buraya damlayabilir
Hoşgeldin canımDün ban yemiyim polemiğe girmiyim diye Tenceresiz kaldim anne çeke çeke getirdi dedim ben gibi tembelin ne işi var bu maharetli kadınların arasında olsun sen muhabbete gel dedi. Jenna16 da arka çıktı ondan beridir burdayım
Sunuma bayıldım hanım abla ❤
Ben de alabilir miyim
Ellerin dert görmesin şekercigim Hem ortalık tertemiz,hem kahveler nefis
Tatlım, nasılsın?Jennam melek yüzlüm
Mis gibi kokuyordu zaten şekercigimAfiyet bal şeker olsun şekercim,sabah pırıl pırıl temizledim her yeri
Gel tabii,hem evdesin de bu ara ,bir süre sonra zaten istesen de gidemezsinDün ban yemiyim polemiğe girmiyim diye Tenceresiz kaldim anne çeke çeke getirdi dedim ben gibi tembelin ne işi var bu maharetli kadınların arasında olsun sen muhabbete gel dedi. Jenna16 da arka çıktı ondan beridir burdayım
Sağlık gibisi yok şu dünyada yemin ederim yaŞu alerji öyle illet bişey ki
Grip mi alerji mi çözemiyorum.
uyandırma hişştNette fellik fellik çorba sunumu arayanlar,size de günaydın