- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Ya bunu söylemek istemiyorum :/Belki üzülen olur diye ama bendeAnnemi özledim bak gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bunu söylemek istemiyorum :/Belki üzülen olur diye ama bendeAnnemi özledim bak gene
Evet ben de yazarken tedirgin oluyorum.bugün de babamı yazınca pişman oldum amaYa bunu söylemek istemiyorum :/Belki üzülen olur diye ama bende
aaaa ne oluyor böyleee hiç yakışmıyor sizin gibi kraliçelere
BendeAnnemi özledim bak gene
Hep beraber ağlayalım anneeeeeee diye
Valla arada geliolar ilk gun gb, aglarim ben ucunda hemencikHep beraber ağlayalım anneeeeeee diye
Valla arada geliolar ilk gun gb, aglarim ben ucunda hemencikHep beraber ağlayalım anneeeeeee diye
Amin güzelciğim Allah kısmet ederse mesaj atacağım malum mecradanJenna16 canım, inşaallah yarın her şey çok iyi giderKazasız belasız atlatırsın.Rabbim yardımcın olsun
Mutlaka haber ver
Bekliyorum canımAmin güzelciğim Allah kısmet ederse mesaj atacağım malum mecradan
İyi akşamlar:)İyi aksam :) bu ay tarifler erkenden yapildi sanki daha yapilacak kac tarif var? Nevreste
O baya varmis iyi bakalim :)İyi akşamlar:)
7-8 tane daha var canım:)
Tamam canımBekliyorum canım
Hislerime tercüman oldunCoronadan dolayı bakımsız ve uykusuz kalmışsın sanki,profil resmin yaktı,kavurdu