Aslında tatlı,pasta,kek ,kurabiye gibi kategorilerde sunum daha önemli ama diğerlerinde sunum çok etki etmez:)Öncelik sevdikleri:)İşte dediğin doğru,herkes sevdiğine oy veriyorbide sunumu tutturursan offf
İlk o yazdı:)Kesin en güzel çorbayı o aldı
Kankişlerle dönmez o çarkbiraz kankişlik moduda var tabi
benim kankişlerin hiç biri buralarda takılmıyorkendi oyumla tek başıma iktidar olacam
Kanka oyu en fazla taş çatlasın 10 tane fark eder Emin ol bazen kankalar bile ise yaramıyorbiraz kankişlik moduda var tabi
benim kankişlerin hiç biri buralarda takılmıyorkendi oyumla tek başıma iktidar olacam
Kolay gelsin canım bende ara ara geliyorumKızlar çıkıyorum,sizinle yazışmak iyi geldi ❤ hazır enerjim gelmişken evi toparlayayım beyim gelmeden
Kolay gelsinKolay gelsin canım bende ara ara geliyorumıspanak yıkıyorum gidip devam edeyim:)
Kanka oyu etkilemez canım bildirim gitmeden gelen oylar genelde kanka olabiliyor ama sonrası ne yazık ki beğenilen tarife gidecek:)biraz kankişlik moduda var tabi
Sana da kolay gelsin canımKolay gelsin canım bende ara ara geliyorumıspanak yıkıyorum gidip devam edeyim:)
Sağol canım:)Kolay gelsin
Sağol canımSana da kolay gelsin canım
Neresinden anlarsan diyorsunBugünlerde çokta şaapma söylediklerimi kafa gidik
Övgüdür o övgü❤❤❤
İnşaallah iyi olur canım. Artarsa şikayetleriniz bi 184 ü ara istersen. İnsan herşeyden korkuyorİnşallah balim ya zaten öksürük var boğaz ağrısı olmuyorda.
Korona topiginde sıkılmıyor insanŞuraya canı sıkılan bir deynepnaz çizelim
Sebebi var mıŞuraya canı sıkılan bir deynepnaz çizelim