- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Deme öyle,seninkiler de çok güzelSen varken mümkün mi birde
Bazen kk zevksiz oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle,seninkiler de çok güzelSen varken mümkün mi birde
Onlar kadar olamaz onlar daha mihtisim :))Niye senin sunumlarda güzel kendine haksızlık yapma:)
Nevoş yo yo yoooooo yok öle birşeyÖzelden tamam dedin ya ama burda soylemeyecektim demi
Orası kesin geçen sene işkembe yi görünce anlamıştımDeme öyle,seninkiler de çok güzel ❤
Bazen kk zevksiz oluyo
İşte bu kadaren güzeli benimki beni tercih etmeyene
Tamam sen uğraşma ben inkar ederimNevoş yo yo yoooooo yok öle birşey
bu özgüvenle nasıl goller yiyecem kim bilir ablaİşte bu kadar ❤❤❤
İşkembeyi altın tabakta sunsalar benden oy çıkmazOrası kesin geçen sene işkembe yi görünce anlamıştım
Bence olay sadece sunum değil en sevdikleri ve sunum aynı anda olunca daha çok oy veriyorlar:)Deme öyle,seninkiler de çok güzel ❤
Bazen kk zevksiz oluyo
Ama çok oy alıyorİşkembe yok zaten kimse henüz almadı:)İşkembeyi altın tabakta sunsalar benden oy çıkmaz
Ben bilmeden yalancısın i almışımAma çok oy alıyorİşkembe yok zaten kimse henüz almadı:)
İşte dediğin doğru,herkes sevdiğine oy veriyor bide sunumu tutturursan offfAma çok oy alıyorİşkembe yok zaten kimse henüz almadı:)
İşkembeyi altın tabakta sunsalar benden oy çıkmaz
Aynenİşkembeyi altın tabakta sunsalar benden oy çıkmaz
Geçen sene ki oylarını görsen yapıp cope dokerdin
biraz kankişlik moduda var tabiİşte dediğin doğru,herkes sevdiğine oy veriyor bide sunumu tutturursan offf
Kesin en güzel çorbayı o aldıYoulost16 senin çorba ne zaman gelecek merakla bekliyorum