4 yaşında kuzum ,dün ayağına değilde sırt bölgesine yaptım bende viksi.bugun ayağına yapayım. Nane ,ıhlamur , içiyor şükür adaçayı yok onu aldirayim. Bal ve pekmez falan veriyorum. Valla yukselmesin ateşi diye sürekli tetikteydim gece ,yüzünü ellerini sürekli yıkadım ettim.Senin kız çok kkucuk değil diye hatırlıyorum nane limon yada ıhlamur kaynat adaçayı her akşam bir bardak içse yeter sanırım
Gece yatmadan ateş düşürücü ver
Ayak altına viks Sur üstüne çorap giydir
İnanamayacaksin ama kızıma yaotim geçen çok öksuruyordu diye ateş yoktu bizde ama
Gecenin ortasında uyandı oksurerek bir avuç balgam çıkardı öyle rahatladı ki sonra geçti
Ama ben hep içten hem dıştan müdahale yapıyorum bazen hangisi fayda edecek belli olmuyor
Aman aklımızda bulunsun iyi oldu buraya attığınız kuzumYok canım,virüs haritası diye bir şey var ya,o link
Sırt ve göğüste soğukluk verdiği için ters etki yapabiliyormis4 yaşında kuzum ,dün ayağına değilde sırt bölgesine yaptım bende viksi.bugun ayağına yapayım. Nane ,ıhlamur , içiyor şükür adaçayı yok onu aldirayim. Bal ve pekmez falan veriyorum. Valla yukselmesin ateşi diye sürekli tetikteydim gece ,yüzünü ellerini sürekli yıkadım ettim.
At at ,ben de gece gördümHayır benim eşimin iki ayrı bankanın uygulaması var telefonunda şifre vs hepsini girip çıkıp duruyor ben ona virüs programi atayım bari
Öylemi bak bunu bilmiyordum bidaha ayağına süreyim kuzu sağol.Sırt ve göğüste soğukluk verdiği için ters etki yapabiliyormis
Ben rahat nefes alsın diye burun ucuna suruyorum sökülsün balgam diye ayaklara çok iyi geliyor rahat nefes alıp uyuyor
Bahsi geçince baktım link,uyarayım dedim kuzum,tehlikeli çünküAman aklımızda bulunsun iyi oldu buraya attığınız kuzum
Gördüm dün hacklenmis bazıları ama kesin birşey yok ,bir uye konu açmıştı bununla ilgili ama PC den sadece YouTube falan girdiğini yazmış bu siteye girmemisVirusluymus canfeb Jenna öyle diyor
Gönder gelsinCanfeb eleman sordum ya eşimi göndereyim diye
Bir kaç gündür bazlama yi o yapıyor evdebaşka zaman olsa yapmaz can sıkıntısına bayağı iş görüyor sağolsun
Sağol balimmm benimmBahsi geçince baktım link,uyarayım dedim kuzum,tehlikeli çünkü
Küçük altılı kaseler mi canım?ben birşey sorabilemeyem hepinize
güveç kaseleri varya.. onu aldıktan sonra taş fırına verip biraz bekletilmesi lazım diyor herkes bana
böyle birşey varmı
evet ablacım onlarKüçük altılı kaseler mi canım?
yaaaa sevindim o zaman misEğer onlarsa yıkayıp direk kullanabilirsin.içleri vernikli onların zaten.fırına mırına gerek yok
Güzel günlerde kullan canım benimevet ablacım onlar
yaaaa sevindim o zaman misteşekkür ederim abla
Çay suyu kaynayana kadar okuyayım geçmişi demiştim. Yazmaya başlasam çay suyu kaynaya kaynaya biterdi, eğleşmedim o yüzden
Hangi numarayı verdiysen ona gelir abla zaten tek numara istiyordu bilgilerde bende kendi numaramı girdim
Bize gelene kadar virüs biter o zamanMüracaatı ben yaptım kendi bilglerimi verdim sonrada eşim için hallettim.
Maskeyi aldım şimdi,sordum niye bana mesaj gelmedi diye.
Meğerse yaş olarak yollanıyormuş,cuma günü yaşı 59 olanlara yollanmış.
Banada gelir bir kaç güne kadar herhalde.
Bize gelene kadar virüs biter o zaman
Genç olduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedimOlaya bak yaa bide yaş olarak bekleyecen şimdi