Oldu başka isteğinYenisini mi yapsanHazır memlekete de yerleştin bakanı bol olur
Oldu başka isteğinSen yapsana
Aynen abla ya kendi doğurmuyor görümcesinden okeye 4.yü bekliyorBak duy senin gelin neler diyro öyle
Canfebe bir nisann değilmiş
Aynen abla ya kendi doğurmuyor görümcesinden okeye 4.yü bekliyor
İçinde Benim corbam olmadıkça kullanabilirsin
Çok kıskanç nevoş, hele babasına hiç tahammülü yok, babası bana parmağıyla dokunsun “baba diye bağırıp gelip kucağıma çıkıp gidelim diyor” “parmağını sallayıp ıııı yapıyor” vs vs. kardeşe hiç uygun bir kişilik değil, gözüm korktuOldu başka isteğinSen yapsana
Tamam o iş bendeGeline ayar verecen ki bir daha görümceye böyle demesin
Teşekkür ederimGördüm görür görmez de beğendim eline sağlıkCanfeb muhteşem gözüküyor
İşte 2.yi düşünüyorsan daha beklersen büyük sıkıntı olacak:)Çok kıskanç nevoş, hele babasına hiç tahammülü yok, babası bana parmağıyla dokunsun “baba diye bağırıp gelip kucağıma çıkıp gidelim diyor” “parmağını sallayıp ıııı yapıyor” vs vs. kardeşe hiç uygun bir kişilik değil, gözüm korktu
Aaaa üstüme iyilik sağlık görümce dolduruyorlarGeline ayar verecen ki bir daha görümceye böyle demesin
Çok kıskanç nevoş, hele babasına hiç tahammülü yok, babası bana parmağıyla dokunsun “baba diye bağırıp gelip kucağıma çıkıp gidelim diyor” “parmağını sallayıp ıııı yapıyor” vs vs. kardeşe hiç uygun bir kişilik değil, gözüm korktu
Tamam o iş bende
Aaaa üstüme iyilik sağlık görümce dolduruyorlar
17 ay, yok hiç paylaşamıyor, burcu Akrep bir deNe kadar oldu oğluşun,seni paylaşmıyorsa yandın yani .
Yardıma gelirimm
Görüyorum görüyorum, gizli saklı da yapmıyorsunuz maşallahBiz böyleyiz pinkocann nevoşla elele verdik
Görüyorum görüyorum, gizli saklı da yapmıyorsunuz maşallah
Yok çok severimTeşekkür ederim ♥ sen mi istemistin